AliusClimate is dé specialist in duurzame klimaatbeheersing.  Met AliusClimate haalt u niet alleen hoogwaardige ventilatietechniek in huis. Wij optimaliseren het bedrijfsklimaat bij agrarische en industriële bedrijven, waardoor energiekosten dalen en een gezonde arbeids- en productieomgeving wordt gecreëerd. Of het nu gaat om warmteterugwinning, ventilatie, verwarmen of koelen van productieruimten of het drogen van agrarische producten. Bij ons vindt u een totale energieoplossing. Van ontwerp en installatie tot onderhoud, service en advies om ook uw bedrijf klimaatslim te maken. Omdat elke industrie een ander binnenklimaat vereist, leveren wij altijd custom-made klimaatconcepten. Het gehele klimaatconcept met een ImpAero warmtewisselaar, wordt op maat ontworpen aan de hand van uw procesvereisten. Zo krijgt u altijd een oplossing die past, binnen de context van een smart industry.

De ImpAero klimaatunit

Aan de basis van uw systeem staat de ImpAero klimaatunit met een efficiënte warmtewisselaar. Door het grote uitwisselende oppervlak heeft de ImpAero een hoog rendement. Tegelijkertijd is de ImpAero daardoor laag in energieverbruik. De ImpAero is robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor grote, vervuilde luchtstromen, ook met agressieve verontreinigingen. Door de modulaire opzet van de klimaatunit kunnen verwarming, koeling en bevochtiging, en filterinstallatie makkelijk worden toegevoegd. Zo kunt u altijd en overal aan de gestelde eisen en normen voldoen.

Voor iedere vraag een passende oplossing

Onze engineers geven u graag een onafhankelijk advies over de beste oplossing voor iedere specifieke situatie. In het ontwikkelproces van elk project worden kritische vragen gesteld, zoals: ‘Welke oplossing levert de meeste energiebesparing op?’, ‘Hoe kan uw klimaatinstallatie zo energiezuinig mogelijk gemaakt worden?’, ‘Moet er extra verwarmd worden of juist gekoeld?’ en ‘Wat zijn de wettelijke eisen?’ Maar ook ‘Wat is de terugverdientijd?’ of ‘Wat is de budgetprognose?’ Uit de vele factoren die meespelen, zoals energieverbruik, prijs, milieu en betrouwbaarheid, wordt de beste oplossing voor ieder project gevonden.

AliusClimate is onderdeel van AliusEnergy, al jarenlang een betrouwbare partner in duurzame energietechniek. Maak kennis met onze experts en zorg zo dat ook uw bedrijf klimaatslim wordt!