Bezoeken

De Nederlandse Metaal Dagen

De Metaal Dagen vonden deze editie plaats van 15 t/m 17 september 2021. Het kennisevenement van de maakindustrie vindt voortaan plaats onder de nieuwe naam de Nederlandse Metaal Dagen. De Nederlandse Metaal Dagen, een combinatie van een beurs en congres, vinden plaats in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. In 2019 waren meer dan 120 exposanten en ruim 3.700 bezoekers aanwezig.

The next step to smart manufacturing

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Het event bestaat uit twee exposanten groepen.

  1. Regionale toeleveranciers welke door slim te produceren de concurrentie aan kunnen met lage lonen landen en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.
  2. Leveranciers van de nieuwste productietechnologie voor de metaalsector. (smart Manufacturing.

De Wereld is nog nooit zo snel verandert als de laatste 18 maanden. De Covid-19 pandemie en recenter nog de blokkade van het Suezkanaal, heeft ons geleerd dat lange toeleveringslijnen niet handig zijn. De regionale maakindustrie heeft de toekomst! Maar om te kunnen concurreren met de lagelonenlanden, zal de arbeidsproductiviteit in Europa omhoog moeten. Hiervoor zal de maakindustrie slimmer moeten gaan produceren en moeten investeren in Smart Manufacturing.

Nederland /Europa heeft nog nooit een zo grote kans gehad op reshoring en nearshoring laten we deze pakken voordat het te laat is.
De Nederlandse Metaal Dagen is geen standaardbeurs maar een unieke combinatie van vakbeurs en congres. Heel concreet zijn er drie onderdelen waarmee u uw kennis kunt verrijken: een vakbeurs met een breed scala aan exposanten, verschillende seminars met presentaties van interessante sprekers én een congres met spraakmakende keynotesprekers.

Op de beursvloer zal u naast toeleveranciers bedrijven ontmoeten oplossingen leveren op het gebied van Smart Manufacturing. Zoals machines, materialen, Robotica , AGV’s maar ook software om uw processen slimmer te maken.

Alles is er tijdens De Nederlandse Metaaldagen op gericht om u te helpen bij het verbeteren van u bedrijfsprocessen en productie.

Het is bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken bij een bezoek aan De Nederlandse Metaal Dagen. Vanuit elke hoek krijgt u slimme en innovatieve oplossingen en inzichten aangereikt om uw processen te verbeteren en zo uw bedrijfsvoering naar het volgende niveau te tillen. Een onmisbaar evenement dus voor iedere professional in de metaal- en maakindustrie.
Tot snel op de Nederlandse Metaal Dagen!

Registreren

De Nederlandse Metaaldagen vinden gelijktijdig plaats met de vakbeurs MES Materials+Eurofinish+ Surface en de Kunststoffenbeurs Bezoekers hebben de mogelijkheid om over te lopen tussen de verschillende vakbeurzen.

Materials+Eurofinish+Surface 2021 biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie.

De Kunststoffenbeurs is dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux. Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. Actuele thema’s als circulaire economie, duurzaamheid, smart industry, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan deze editie centraal.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over al het nieuws, ontwikkelingen en voorbereidingen van de Nederlandse Metaal Dagen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over exposanten, ontwikkelingen in de branche en ander relevant nieuws.