fbpx
Gratis bezoeken
Nederlandse Metaal Dagen – The next step to Smart Manufacturing –
https://denederlandsemetaaldagen.nl/wp-content/uploads/2020/04/inner_banner.jpg

Bezoeken


De Nederlandse Metaal Dagen

De Metaal Dagen vinden deze editie plaats van 15 t/ m 17 september 2021. Het kennisevenement van de maakindustrie vindt voortaan plaats onder de nieuwe naam de Nederlandse Metaal Dagen. De Nederlandse Metaal Dagen, een combinatie van een beurs en congres, vinden plaats in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. In 2019 waren meer dan 120 exposanten en ruim 3.200 bezoekers aanwezig.

The next step to smart manufacturing

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Op dit event vindt u oplossingen die nodig zijn om de metaalindustrie naar een hoger plan te tillen. Een veelzijdig event waar u kennis kunt opdoen die nodig is bij het zetten van de volgende stap, binnen uw huidige bedrijfsvoering.

De metaalindustrie moet tenslotte in beweging blijven en heeft veel behoefte aan waardevolle inzichten op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering en digitalisering op weg naar een volledige Smart Industry. Dit is het thema waar alle pijlen van de Nederlandse Metaal Dagen zich op richten.

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event, zowel als de opzet als het onderwerp. Zo zullen verschillende soorten bedrijven en iedere slimme oplossing aan bod komen die iets bijdragen aan het centrale thema Smart Industry. Dat betekent dat er nu niet alleen aandacht is voor de tastbare onderdelen van de metaalindustrie, zoals machines en materialen, maar vooral ook voor de processen zelf en de toekomst.

Bedrijven als Isah Business Software wat concrete oplossingen biedt voor procesoptimalisatie zijn dan ook aanwezig tijdens het event en heeft u de mogelijkheid om in het congrestheater kennis op te doen bij de vele nationale en internationale keynotespeakers.

Alles is er tijdens de Nederlandse Metaal Dagen op gericht om u te helpen bij het verbeteren van uw specifieke bedrijfsprocessen met o.a. tips, kennis en producten die echt voor nieuwe en zeer waardevolle inzichten zorgen. De Nederlandse Metaal Dagen is geen standaardbeurs maar een unieke combinatie van vakbeurs en congres. Heel concreet zijn er drie onderdelen waarmee u uw kennis kunt verrijken: een vakbeurs met een breed scala aan exposanten, verschillende seminars met presentaties van interessante sprekers én een congres met spraakmakende keynotesprekers.  

Het is bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken bij een bezoek aan De Nederlandse Metaal Dagen. Vanuit elke hoek krijgt u slimme en innovatieve oplossingen en inzichten aangereikt om uw processen te verbeteren en zo uw bedrijfsvoering naar het volgende niveau te tillen. Een onmisbaar evenement dus voor iedere professional in de metaal- en maakindustrie. 

Tot snel op de Nederlandse Metaal Dagen!

Registreren

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over al het nieuws, ontwikkelingen en voorbereidingen van de Nederlandse Metaal Dagen? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws over exposanten, ontwikkelingen in de branche en ander relevant nieuws.