fbpx
Gratis bezoeken
https://denederlandsemetaaldagen.nl/wp-content/uploads/2020/04/inner_banner.jpg

Deelname

Exposeren

Het hart van iedere beurs, en zeker van de Nederlandse Metaaldagen, zijn de exposanten. Deze hands-on professionals weten vanuit hun praktijkervaring precies waar ze over praten en kunnen concrete oplossingen bieden voor de gezonde uitdagingen van een Smart Industry. Vrijwel elk bedrijf kan hierbij iets unieks bijdragen. Wat kunt ú betekenen voor onze bloeiende metaalindustrie?

De toekomst van de metaal- & de maakindustrie is mooi en vol mogelijkheden en daar willen we met zijn allen zo goed mogelijk naartoe kunnen werken, eensgezind en efficiënt, zodat iedereen ervan profiteert en er geen kansen blijven liggen.

En dat kán! Overal worden al producten en diensten ontwikkeld die voor effectievere bedrijfsvoering zorgen. Oplossingen die bedrijven helpen met digitalisering het optimaliseren van processen, het verbeteren van de productie en simpelweg de gehele metaalindustrie efficiënter en slimmer maken.

De kennis is er dus al. Het is nu aan ons om deze te stroomlijnen en met elkaar te delen. Om elkaar te inspireren en motiveren. Om waardevolle contacten te leggen en sterke partnerschappen te vormen. De Nederlandse Metaaldagen zijn hier een ideale plek voor. Met een strakke focus op het thema Digitalisering, Procesoptimalisatie en Productieverbetering en de aanwezigheid van alle bedrijven en partijen die hieraan iets bij kunnen dragen, beloven de Nederlandse Metaaldagen een heel productief event te worden.

Dus heeft u met uw bedrijf iets toe te voegen aan het thema? Bent u producent of leverancier op het gebied van procesoptimalisatie, procesbeheersing, productieverbetering en slimmer produceren binnen de metaalindustrie? Wilt u graag uw kennis delen, samen met interessante bedrijven als Olmia Robotics, Isah Business Software, Van Halteren CNC, Trumpf Nederland B.V. en YASAKAWA Benelux B.V.?

Dan zien we u graag met uw product of dienst op de Nederlandse Metaaldagen 2021!

Interesse in exposeren

 

Relevante vakgebieden

Enkele voorbeelden van relevante vakgebieden voor de beurs:

  • Machines voor verspanende technieken
  • Machines voor niet-verspanende bewerking
  • Machinegereedschappen
  • Verbindingstechniek
  • Werkplaatstechniek & inrichting
  • Industriële automatisering
  • Productieautomatisering
  • Factory automation
  • Robotica

Weet u nog steeds niet zeker of u in aanmerking komt voor beursdeelname? Neem dan contact met ons op!

Bezoekersprofiel

De beurs is geschikt voor de professional in de metaal- en maakindustrie. Van vakman tot directeur: de gehele doelgroep zal geïnspireerd worden op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering, zowel door de verschillende (keynote)sprekers als de exposanten op de beursvloer.

 

Luxe Standbouw

Tijdens de Nederlandse Metaaldagen kunt u gebruik maken van een luxe standbouwpakket. De standbouw bestaande uit wanden van 2,5 meter hoog en truss-constructie met naamsvermelding op bord vloerbedekking een tafel met drie stoelen en verlichting. Tegen een geringe meerprijs is een gepersonaliseerde banner (zie afbeelding) aan de voor- en achterkant mogelijk. Tevens is het ook mogelijk om de gehele achterwand te personaliseren (prijs op aanvraag). U kunt hierover contact met ons opnemen via onze contactformulier of te mailen naar info@unifs.nl

Sponsormogelijkheden

Ook dit jaar zijn er meerdere mogelijkheden om gebruik te maken van een sponsorpakket
tijdens de Nederlandse Metaaldagen. U kunt alle sponsorpakketten hier vinden.