Interesse in exposeren

Het hart van iedere beurs, en zeker van de Nederlandse Metaal Dagen, zijn de exposanten. De kennis is er al. Het is nu aan ons om deze te stroomlijnen en met elkaar te delen. Om elkaar te inspireren en motiveren. Om waardevolle contacten te leggen en sterke partnerschappen te vormen. De Nederlandse Metaal Dagen zijn hier een ideale plek voor.

Dus heeft u met uw bedrijf iets toe te voegen aan de metaal- en maakindustrie? Bent u producent of leverancier op het gebied van procesoptimalisatie, procesbeheersing, productieverbetering en slimmer produceren binnen de metaalindustrie? Wilt u graag uw kennis delen, samen met interessante bedrijven?

Via deze pagina kunt u uw interesse in deelname als exposant aan ons kenbaar maken. Hieronder kunt u uw gegevens invullen en aangeven welke informatie u wenst te ontvangen. Wij nemen spoedig contact met u op om uw interesse in deelname samen door te nemen.

Deelname formulieren

Via onderstaande formulieren kunt u zich direct als exposant aanmelden voor de Nederlandse Metaal Dagen 2023. Vul het deelnameformulier zo volledig mogelijk in en deze kunt u retour mailen info@unifs.nl.

Nederlands Deelnameformulier, de Nederlandse Metaal Dagen 2023

English Application Form, for the Dutch Metal Days 2023