Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Pro4CNC

Pro4CNC

CNC-opleidingen, CAM-software en CNC-automatisering

Pro4CNC is een jonge, dynamische onderneming die zich als doel gesteld heeft de winstgevendheid in enkelstuks- en kleinserieproductie te verhogen door middel van het aanbieden van passende CNC-opleidingen, CAM-software en CNC-automatisering.

Pro4CNC adviseert in toepassing van de optimale snijgereedschappen, de juiste verspaningsstrategie, het gebruik van spanmallen en meer, om uw CNC-bewerkingscentra en -draaibanken optimaal en winstgevend in te zetten en efficiëntieverbetering te realiseren.

CNC-opleidingen:
Pro4CNC richt zich met name op het leggen van een solide basis in het CNC-programmeren omdat een goede programmeur sneller bezig is met het maken van spanen op uw machine, iets wat met name in de enkelstuks- en kleinserieproductie nodig is om winstgevend te kunnen zijn. De focus ligt op het programmeren van CNC-dialoogbesturingen van Hurco, Fanuc en Siemens.

CAM-software:
Pro4CNC is leverancier van Autodesk FeatureCAM, een unieke software die uw workflow van ontwerp tot NC-code kan automatiseren. FeatureCAM® bevat featureherkenning en automatiseringstools om de programmeertijd aanzienlijk te verkorten. Veel onderdelen zijn binnen enkele minuten compleet automatisch geprogrammeerd voor extra tijdsbesparing in enkelstuks- of kleinserieproductie.

CNC-automatisering:
Pro4CNC is dealer van het Duitse ZEROCLAMP AUTOMATION, verkoopt, installeert en levert service voor het unieke ZEROCLAMP CNC-beladingssyssteem voor CNC-freesbanken, CNC-draaibanken en CNC-meetbanken. De CNC-beladingsrobot heeft een draagvermogen van 100 kg en kan ruwdelen, pallets alsook gereedschaphouders beladen in een grote diversiteit. Pro4CNC heeft zich tot doel gesteld dat elke operator ook de beladingsrobot moet kunnen bedienen zodat verspaningsbedrijven niet opnieuw op zoek moeten naar gespecialiseerd personeel als het automatisch beladen van hun CNC-machines aan de orde is. Zodoende wordt de klant een turnkey-oplossing geboden.

Met vriendelijke groet,
Ing. Frank Smets
Pro4CNC

Steylerstraat 18 | 5931 BK Tegelen
T +31-773268912 | M +31-641692807
www.pro4cnc.nl   |   linkedin.com/in/franksmetsOuder Nieuws