Promotiemateriaal De Nederlandse Metaaldagen

Hieronder vindt u handige tools om te gebruiken bij het promoten van de De Nederlandse Metaaldagen. Zo kunt u iedereen laten weten dat u deelnemer bent op De Nederlandse Metaaldagen.

Voor specifiek promotiemateriaal kunt u contact opnemen met info@unifs.nl.

Banners

100 x 600 (dynamische banner)

728 x 90 (dynamische banner)

600 x 160 (dynamische banner)

300 x 250 (dynamische banner)

320 x 50 (dynamische banner)

1200 x 630 (dynamische banner)

Beeldmateriaal

Het copyright voor beeldmateriaal op deze website ligt bij United Industrial Fairs, organisator van De Nederlandse Metaaldagen. De foto’s mogen rechtenvrij gebruikt worden bij vermelding van de eventnaam ‘De Nederlandse Metaaldagen’. Bronvermelding is verplicht.

Beeldmateriaal in hoge resolutie is op te vragen via info@unifs.nl.

Voorbeelduitnodiging

Download hier Download hier een voorbeeld van een uitnodigingsbrief voor De Nederlandse Metaaldagen, om te versturen aan uw persoonlijke klanten en relaties.

Voorbeeldnieuwsbericht

Download hier een voorbeeldnieuwsbericht over De Nederlandse Metaaldagen.

Social Media

Twitter

Volg De Nederlandse Metaaldagen op Twitter via <<<<>>>>> Tweet en/of retweet over De Nederlandse Metaaldagen met gebruik van de vermelding #nederlandsemetaaldagen
Voorbeeldtweet:

Smart manufacturing is onmisbaar voor de toekomst van de metaalindustrie. Doormiddel van Smart Manufacturing heeft de regionale maakindustrie de toekomst. Leer er alles over op De Nederlandse Metaaldagen. 15 t/m 17 september 2021 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. . <<<<>>>>> (twitterlink)

LinkedIn

Volg onze LinkedIn-pagina De Nederlandse Metaaldagen en laat uw eigen volgers weten dat u deelneemt aan De Nederlandse Metaaldagen.
Voorbeeld LinkedIn-bericht::

Lange toeleveringslijnen waren nog nooit zo fragiel. Doormiddel van Smart Manufacturing heeft de regionale maakindustrie de toekomst. Verbeter uw concurrentie positie bezoek De Nederlandse Metaaldagen. En leer alles over de stappen naar Smart Manufacturing. Het kennis event is een unieke combinatie tussen vakbeurs en congres en vindt plaats van 15 t/m 17 september in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Wij laten met onze …….. (uw specifieke nieuwe product, oplossing of dienstverlening) zien wat voor waardevolle oplossingen wij te bieden hebben. Ontmoet ons hier ook bij onze eigen stand!

denederlandsemetaaldagen.nl

Email

Twitter

Plaats de datum en het logo van De Nederlandse Metaaldagen onder uw e-mailberichten:
Voorbeeldtweet:

Met vriendelijke groet,
Naam/bedrijf

De Nederlandse Metaaldagen, een onmisbaar nieuw event voor de metaalindustrie.
15 t/m 17 September Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Sales Training

Bekijk hier de video uitnodiging voor onze sales training voor standbemanning.
Deze training vindt plaats op 23 augustus van 09:00 tot 12;30 uur bij v/d Valk te Houten.

Na bijna twee jaar is De Nederlandse Metaaldagen de eerste metaal gerelateerde vakbeurs in Nederland. Om uw deelname een zo hoog mogelijk rendement te geven, hebben wij gemeend er goed aan te doen een extern specialist in te schakelen voor een extra beurs-communicatie-training.
Dit zal gedaan worden door SiS Training & Coaching bij monde van Bart Sterk. Dit bureau bestaat 12 jaar en heeft zich gespecialiseerd in commerciële gedragshouding.

Dit zal de insteek gaan worden binnen een ochtend beurs-gedrags-training. De juiste mindset, woordkeuze en de drie pijlers van communicatie komen aan bod.
Ook het maken van juiste keuzes van aandacht binnen bestaand en nieuwe relaties en follow up.
Daarnaast randzaken als eten en drinken, kleding en houding komen aan bod.
Wat juist wél en wat beter niet.