Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Alpha Techniek

Alpha Techniek

Alpha Techniek is reeds lang gespecialiseerd in de levering en installatie van machines die werken met oplosmiddelen. Deze machines worden in de volle breedte van de metaalindustrie toegepast, maar vooral daar waar een hoogwaardige reiniging vereist is. Denk daarbij aan kleine machines met een mand van 450 x 300 x 200 (h), maar ook aan installaties die beladen worden met een gitterbox, of zelfs installaties waar een bundel buizen van 7500 mm in worden gereinigd.

We werken samen met gerenommeerde leveranciers van oplosmiddelen en leiden een klant op om met deze geavanceerde technologie verantwoord om te gaan. Service en onderhoud worden door ervaren, vakbekwame eigen mensen uitgevoerd.

De huidige ontwikkeling is dat er steeds meer voor een machine werkend met een gemodificeerd alcoholoplosmiddel wordt gekozen, om aan de steeds hogere reinheidseisen van de klant te kunnen voldoen. De machines zijn dan ook constant in ontwikkeling, om te voldoen aan de eisen uit de markt.

Alpha Techniek is de exclusieve vertegenwoordiger van Cemastir Lavametalli in de Benelux en UK. Cemastir is een fabrikant met een jarenlange ervaring met de productie van gesloten metaalreinigingsmachines en (sproei)wasmachines werkend met water en detergent.

Het programma bestaat uit een reeks standaardmachines, maar steeds vaker worden er klantspecifieke machines geleverd, om optimaal aan de behoeften van de klant te kunnen voldoen.

Vaak is automatische belading een onderdeel van de klantspecifieke opdracht. Veel machines worden geleverd bij bekende en minder bekende bedrijven die hoogwaardige producten fabriceren.

Graag ontmoeten wij u, om uw reinigingsvraag te bespreken. U bent bij ons op het juiste adres.Ouder Nieuws