Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - TUWI totaalleverancier voor het gehele proces van Smart Manufacturing

TUWI totaalleverancier voor het gehele proces van Smart Manufacturing

De markt verandert en de concurrentie met lagelonenlanden vervaagt. Met de juiste investeringen is deze slag steeds vaker te winnen voor de Nederlandse Maakindustrie. “De veranderingen voor leveranciers van productietechnologieën zoals TUWI zijn dan ook groot” aldus Marco Mans, Commercieel Directeur van TUWI. Waar eerst de machine centraal stond, staat nu het proces steeds meer centraal bij de klanten” vertelt Marco Mans. Als totaalleverancier spelen wij in op de behoefte aan een gedegen advies om het gehele productieproces efficiënter te maken.

“Smart Manufacturing, industrie 4.0, Smart Industrie en IoT-Internet of Things; allemaal mooie kreten, maar waar het op neerkomt is: Wat is de slimste oplossing voor de klant en hoe kan de klant meer rendement halen uit zijn huidige productie. De kwaliteit van machines blijft uiteraard een belangrijke voorwaarde, maar het hele productieproces is verantwoordelijk voor het eindresultaat. Naast machines levert TUWI ook beladingssystemen en is ook dealer van software voor het proces beginnend bij de werkvoorbereiding.

Recent is het al brede leveringspakket uitgebreid met Salvagnini. Een absoluut A-merk voor volledig geautomatiseerde en flexibele plaatbewerking. Met name voor het dunnere plaatwerk waarbij grote aantallen en hoge kwaliteit vereist zijn is Salvagnini de onbetwiste marktleider. 

Het leveringspakket van Salvagnini bestaat uit:  

  • Innovatieve kantbanken voorzien van een automatisch gereedschap wisselsysteem 
  • Fiberlasers uitgevoerd met een sorteersysteem 
  • Gecombineerde ponslasers en ponsmachines 
  • En uiteraard de unieke panelbender van Salvagnini

Verregaande automatisering 

Voor al deze systemen zijn verregaande automatiseringsoplossingen zoals beladen, ontladen, sorteren enz. mogelijk. 

Geen handmatige interventie 

Op deze wijze produceert u vanaf plaatmateriaal een compleet product zonder enige handmatige tussenkomst. Wereldwijd leverde Salvagnini al duizenden van deze innovatieve machines met een automatische lijn.

Door het brede leveringsprogramma plaatbewerkingsmachines kan TUWI een objectief advies geven wat in uw proces juiste oplossing is.

www.tuwi.nl 

https://www.tuwi.nl/over-tuwi/partners/salvagnini/Ouder Nieuws