Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Tryma CNC-bewerkingsmachines voor profielen en plaatmateriaal

Tryma CNC-bewerkingsmachines voor profielen en plaatmateriaal

Geïnteresseerd in CNC-bewerkingsmachines voor uw profielen of plaatmateriaal? Dan is een bezoek aan onze stand zeker de moeite waard!

Tryma levert en installeert machines en toebehoren voor het bewerken van kunststof, aluminium en stalen profielen en het produceren van ramen en deuren. Van standaardmachines tot complete productielijnen.

Tryma onderscheidt zich door het inzetten op vergaande productieautomatisering met bijzondere aandacht voor procesoptimalisatie en de ergonomie voor de medewerkers. Onze kracht is dat wij een combinatie kunnen maken van machines van verschillende fabrikanten en daarmee een geoptimaliseerd proces realiseren.

Wij zijn bijzonder trots dat wij Tekna aan ons productgamma toe hebben mogen voegen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit jaar de Tekna-machines te presenteren op De Brabantse Metaaldagen.

Tekna is al meer dan 50 jaar een erkend merk op de markt van verspanende machines. Tekna behoort tot één van de eerste bedrijven in de sector die CNC-bewerkingscentra hebben ontworpen, ontwikkeld en gecommercialiseerd. Alle ontwikkelde machines hebben hetzelfde doel: de productiekosten en bewerkingstijd verlagen. Kortom, meer productiviteit realiseren.

Op de beurs presenteren wij een 4-assig portaalbewerkingscentrum voor aluminium en stalen profielen. Deze machine is, afhankelijk van de gevraagde toepassing, ook verkrijgbaar in een 3-assige of een 5-assige uitvoering. 

Naast machines voor profielbewerking heeft Tekna ook een zeer interessant gamma CNC-gestuurde platenfreesmachines. Door de vacuümtafel kunnen kleine en grote producten geklemd worden die normaal gesproken zeer lastig te klemmen zijn.

Wilt u vooraf meer informatie over ons productgamma? Bezoek dan onze site: www.tryma.nl.Ouder Nieuws