Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Smart-in-Control

Smart-in-Control

powered by Euro HÜBNER Benelux BV: Expert in Measuring & Motion.

Wij zijn continu in beweging om onze kennis te verbreden en stellen deze kennis beschikbaar aan onze klanten; Onze passievolle technici lossen samen met u uw klantvraag op. Hiervoor beschikken wij over een breed scala aan producten van marktleidende fabrikanten, zoals:

  • Elgo: Standalone en geïntegreerde meet- en positioneersystemen
  • Motrona: Safety-, Motion-, Control- en Interfaceapparatuur
  • Baumer Thalheim: Meten en bewaken van toerentallen en hoekverdraaiing van assen
  • B-Command: Sleepringen, kruisschakelaars, joysticks (ook draadloos), nokkenschakelaars
  • Nanhua-Europe: ledverlichting en signaleringen, communicatieapparatuur
  • Uebex: Industriële en architectonische ledverlichting

Juist voor de maakindustrie hebben wij oplossingen die ervoor zorgen dat de productiekosten omlaag gaan en de kwaliteit omhoog. Dit kan door het slim inzetten van een enkel component of door een geïntegreerde samenstelling van een aantal producten.

Smart-in-Control is niet alleen een componentleverancier, maar ook een system integrator en co-engineer voor de maakindustrie. Dankzij onze jarenlange ervaring, verdeeld over de diverse industrieën, hebben wij kant-en-klare én custommade oplossingen voor u. Dit kan een standalone oplossing zijn, maar we kunnen ook integreren in de bestaande machinebesturing.

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn bij het upgraden en realiseren van efficiëntieverbetering van bestaande machines, bijvoorbeeld door het verbeteren van de nauwkeurigheid, het verlagen van het uitvalpercentage, of het verhogen van het veiligheidsniveau (zelfs tot SIL 3 PLe-niveau).

Ook met slimme oplossingen, zoals een veilige, energiezuinige en duurzame machineverlichting, weten wij raad. De bijbehorende signaleringen en/of communicatieapparatuur hebben wij niet alleen in ons portfolio, maar wij kunnen hier ook vergaand in adviseren.
En natuurlijk zijn wij, vanaf het begin van ons bestaan, uitermate goed thuis in de encoders en hun toepassingen voor zowel positie, snelheid/toeren en terugkoppeling voor motorregelaars.

Met een of meerdere combinaties van deze producten kunnen wij u van dienst zijn voor zowel machinebesturingen, positioneringssystemen, robotica en bewakingssystemen. Wij leveren veel vanuit voorraad en kunnen zo snel op uw wensen inspringen.

Ons team staat voor u klaar om u te helpen met kostenverlaging en productieverbetering.

Onze contactgegevens:

Bezoekadres: Parlevinkerweg 44
5928 NV Venlo
Telefoon: +31 (0)475 40 65 06
Email: info@smartincontrol.com
Website: https://www.smartincontrol.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/smart-in-controlOuder Nieuws