Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Bystronic formuleert visie smart manufacturing

Bystronic formuleert visie smart manufacturing

In het tijdperk van Industrie 4.0 verandert de wereld en daarmee ook het ondernemingsklimaat in de plaatbewerkingssector. Bystronic heeft zijn visie geformuleerd in een volledig geautomatiseerde en geïntegreerde Smart Factory om zijn klanten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden en hun concurrentievermogen op lange termijn te consolideren:Intelligent, alles met elkaar verbonden en uiterst flexibel. Van het high-speed fiberlasersnijsysteem tot het laad-, los- en sorteersysteem en tot de buigcel, de autonome AGV’s (automatisch geleide voertuigen) en de lascel: een geautomatiseerde materiaalstroom en een naadloze gegevensstroom maken end-to-end procesautomatisering, inclusief de integratie van componenten van derden. Met de intelligente Bystronic-software kan het netwerk van intelligente componenten op een gecentraliseerde en gemakkelijke manier worden beheerd. Dit wordt aangevuld met een breed scala aan nieuwe producten en waardevolle functies waarmee plaatbewerkingsbedrijven hun productiviteit verder kunnen verhogen. De visie van Bystronic is om steeds meer van zijn klanten in meer of minder mate van deze Smart Factory te gaan voorzien.

Tijdens de Competence Days in Zwitserland bouwde bystronic al een gehele smart factory op, met hun nieuwste producten en oplossingen op het gebied van lasersnijden, buigen, automatisering en software. De specialist in plaatbewerking liet onder meer zien hoe productieomgevingen intelligent kunnen worden aangestuurd om een nog hogere efficiëntie te bereiken.

Ook op De Nederlandse metaaldagen zal Bystronic vol inzetten op slimmere productie oplossingen voor haar klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop die u daar uitvoerig over kan voorlichten welke stappen voor u interessant zijn (www.bystronic.nl/nl/form/neem-contact-met-me-op)Ouder Nieuws