Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Daag ons uit op de Metaal Dagen met een NO CURE NO PAY project

Daag ons uit op de Metaal Dagen met een NO CURE NO PAY project

Arkoni B.V. biedt een uniek platform om tegen lage kosten op een begrijpelijke manier het maximale resultaat te behalen uit Smart Manufacturing. Ontstaan uit een maakbedrijf, begrijpen wij uitstekend wat relevant is binnen uw bedrijf en wat nodig is om resultaten te behalen en rendement te verbeteren. 

Volledige data integratie blijkt met het Arkoni platform geen utopie meer te zijn, maar wel degelijk op simpele wijze mogelijk. Machines wisselen middels het Arkoni platform data uit met uw ERP-pakket en op dezelfde wijze wordt het ERP_pakket gekoppeld met het PDM-systeem. Data in het ERP pakket is ineens geen black box meer, dat alleen met dure consultants ontsloten kan worden. Niet voor niets noemen onze klanten ons soms "data tovenaars"

De gaten die in uw IT structuur zitten worden nu vaak met Excel of kleine lokale databases gevuld, waardoor een inefficiëntie werkwijze ontstaat en data niet real-time is. Het Arkoni platform stelt u in staat deze gaten te dichten en een efficiënte werkwijze te implementeren. Door snellere terugkoppeling en het doorbreken van de data barrières, ontstaat een veel efficiëntere PDCA-cirkel die aantoonbaar rendementsverbeteringen oplevert.    
Voorbeelden van apps die onze klanten gebruiken zijn:

- Planning optimalisatie, zonder de beperkingen van de meeste ERP systemen. 
- Real-time efficiency metingen van machines en medewerkers incl. issue generatie.
- Kostprijs en marge berekeningen incl. toekomstige inkoopprijzen gebaseerd op uw calculatiemodel. 
- Materiaal en revisie checks met PDM voor start productie en blokkade voor productie. 
- Alerts voor kwaliteitsproblemen tijdens een vorige productiebatch, zodat deze niet weer optreden. 

Deze apps zijn niet geprogrammeerd op de traditionele manier maar door middel van een low-code platform. Dit maakt het mogelijk om met bedrijfskundige kennis de apps op een efficiënte manier te bouwen. Ook kunt u doormiddel van het platform zelf apps bouwen en onderhouden. 

Arkoni B.V. werkt op een andere manier dan men gewend is. Zo werkt Arkoni B.V. niet met complexe licentiemodellen met users, maar met één maandbedrag waarbij users en apps ongelimiteerd kunnen worden ingezet. Geen lange contracten, maar per maand opzegbaar.  
Wij gaan graag de uitdaging aan op een NO CURE NO PAY basis. In het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat het Arkoni platform in staat is om vele gaten in IT structuren te dichten. Hierdoor zijn onze klanten in staat geweest om in een korte periode stappen te maken op het gebied van Smart Industry. Wij sparren graag met u een keer vanuit onze disruptieve benadering. We zullen U een NO CURE NO PAY traject aanbieden als er aan beide kanten het gevoel is dat het Arkoni platform een passende oplossing is. 

Het Arkoni platform maakt het mogelijk om de gaten in uw IT-structuur op te lossen. Met als resultaat:
- Realtime rapportage
- Apps met realtime data ipv Excel
- Volledige data integratie

We verwelkomen je graag op de Nederlandse Metaal Dagen 2023 om aan al je vragen te voldoen. Ouder Nieuws