Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - De markt vraagt om slimmer en efficiënter werken!

De markt vraagt om slimmer en efficiënter werken!

Smart manufacturing neemt een steeds belangrijkere plaats in. Productie en Logistiek gaan samen, steeds meer processen worden met elkaar verbonden en afhandelingstaken worden steeds vaker geautomatiseerd. De markt vraagt om slimmer en efficiënter werken. Ook veiligheid en energiebeheersing spelen een belangrijke rol. 

Als leverancier van KASTO zaagmachines en materiaal opslagsystemen zijn we hier bij Van Hoorn Machining dagelijks mee bezig. KASTO investeert al jarenlang in onderzoek en ontwikkeling, een significant deel van de ca. 700 medewerkers is bezig met R&D taken. Hierdoor loopt KASTO vaak voorop binnen de branche. Op de productielocatie in Achern staat een volautomatische materiaalopslag voor de fabricage van zaagmachines en opslagsystemen. De eveneens volautomatische zaagunit (KASTOsawcell) sluit hier naadloos op aan. Alles is gekoppeld aan het ERP pakket dat ook zorgt voor de productieorders. Industriële robots zorgen vervolgens voor het automatisch sorteren van de gezaagde delen voordat ze verder in productie gaan. Er is steeds meer mogelijk. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat vergaande oplossingen te bieden, van eenvoudige oplossingen tot de meest geavanceerde systemen. Van het inlezen van zaagopdrachten via een barcodescanner, het volledig automatisch graveren binnen de zaagmachine tot volledig geautomatiseerde magazijnen. Deze oplossingen vragen veel op het gebied van hardware en software. KASTO heeft zelf diverse applicaties ontwikkeld voor het optimaliseren van processen, voorraadbeheer, energiebeheersing en Visual Assistance. Bij Smart Manufacturing denk je wellicht niet direct aan een zaagmachine, toch is deze een onmisbare en belangrijke schakel in veel processen. Het wordt steeds beter, gemakkelijker, veiliger en efficiënter. Wij zijn er trots op om hier deel van uit te mogen maken en kijken met vertrouwen naar de toekomst! 

 

VAN HOORN MACHINING

Opgericht in 1995 en gestart als servicepartner voor de verspanende industrie.

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van zaagbewerking en materiaalopslag en zijn de trotse importeur van de Duitse top-producenten KASTO en WIKUS. Met meer dan 3500 geleverde machines en opslag- systemen in de Benelux hebben we de kennis en ervaring om samen met u de beste keuze te maken voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig productieproces.

Vanuit onze vestigingen in Veldhoven en Antwerpen bieden wij de Nederlandse en Belgische markt de oplossing voor elke vraag op het gebied van zaagbewerking en de opslag van materialen.Ouder Nieuws