Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Dormac CNC Solutions totaalleverancier voor Smart Manufacturing.

Dormac CNC Solutions totaalleverancier voor Smart Manufacturing.

Iedereen kan een nieuwe machine aanschaffen, maar de winst zit hem erin om alles rond de machine optimaal voor elkaar te krijgen, pas dan kan je spreken over Smart Manufacturing. Dormac assisteert en adviseert hun klanten om slimmer en efficiënter te produceren.

Dormac als “one stop shop”

Of u op zoek bent naar automatisering van uw cnc machine, met bijvoorbeeld een robot of een COBOT, het juiste gereedschap of de nieuwste CAD/Cam systemen. Bij Dormac vindt u een oplossing.

Maar ook filtratie en koeling voor uw machine, noodzakelijk voor een hoge continuïteit, kwaliteit en snelheid om te produceren tegen zo laag mogelijke kosten. Kan Dormac u adviseren. Het in 1954 gestarte bedrijf is de laatste jaren verandert van machineleverancier, naar een leverancier van hoogwaardige productieoplossingen.

Dormac levert u een totaal oplossing, met metaalbewerkingsmachines, productieautomatisering en procesoptimalisatie allemaal onder één dak. En met een netwerk van eigen monteurs verspreid door heel Nederland kan u er op rekenen dat u altijd snel en vakkundig geholpen wordt.

www.dormaccncsolutions.nlOuder Nieuws