Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Ontzorgen waardoor klanten kunnen focussen.

Ontzorgen waardoor klanten kunnen focussen.

Als metaal- en staalbewerker zijn wij altijd bezig met innovatie. Zo zijn wij volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van automatisering en delen wij graag onze kennis over industriële fabricagetechnieken. Smart Industry, LEAN, Industrie 4.0, en Brainport Industries zijn begrippen die hierbij horen. De Cromvoirtse is dan ook een actieve partner in het delen van kennis en het faciliteren van onderzoek. Zo zijn wij trotse trotse ambassadeur van Smart Industry en lid van Brainport Industries.

 

Het overgrote deel van de aanvragen bij De Cromvoirtse komt online via het webportaal binnen.

“We stimuleren klanten om op deze manier te bestellen. Het levert zowel hen als ons veel voordeel op. Offertes vragen en bestellingen plaatsen is doodeenvoudig en het werkt veel fijner dan een mail sturen en moeten wachten op een offerte met een prijs en een levertijd. Door de automatische checks op de tekeningen weten we honderd procent zeker dat een file goed is. De klant heeft daarnaast natuurlijk zelf ook nog de mogelijkheid om te checken of alles klopt in de offerte.” Niettemin blijft persoonlijk contact voor De Cromvoirtse ook belangrijk. “Mochten onze klanten vragen hebben of zien wij dat er hulp nodig is, dan zijn onze medewerkers beschikbaar om te helpen.”

 

De Cromvoirtse is met dit portaal weer een stap dichterbij het uiteindelijke doel van een volledig geautomatiseerde fabriek, die het verlengstuk is van de klant en die direct door hem kan worden aangestuurd. Want het nieuwe portaal is de opmaat voor de volgende stap: via het SCSN protocol een directe koppeling met de klant. “Zodra die een inkoopbehoefte heeft voor een verkochte machine, kan hij deze dan bij ons in het systeem schieten. Dit vereist ook automatisering aan de zijde van de klant. De goed geautomatiseerde bedrijven zijn al toe aan die stap. Zij willen gewoon hun inkoopbehoefte er uit kunnen gooien en daarmee klaar zijn. Bij ons is nu de basis gelegd om daarin volledig mee te kunnen gaan.”

De Cromvoirtse is een industrieleider in de levering van topkwaliteit metaalbewerking (voor RVS, aluminium en staal). We bieden een breed scala aan bewerkingen bestaande uit metaal op maat snijden, zagen, kanten en nog veel meer. Wij snijden metalen platen zeer nauwkeurig op maat, precies hoe u het wilt. Onze kracht is razendsnel leveren, zodat uw staalplaten op maat op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Elke dag opnieuw streven we naar verbetering in kwaliteit. Ons ultieme doel is een uiterst effectief productieproces van metaal op maat, zodat onze klanten zich kunnen focussen op eigen productie. Door ons geautomatiseerde bestelproces is het eenvoudiger dan ooit om metalen platen op maat te kopen.

In de afgelopen 39 jaar is ons metaalbewerkingsbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie. Dat is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten en op het juiste moment te investeren in wat zíj nodig hebben. Zo zorgen wij ervoor dat al onze processen hoogwaardig geautomatiseerd zijn, waardoor onze machines direct aan de slag kunnen met het op maat laten maken van het metaal zodra er een bestelling binnenkomt. Het kopen van metalen platen op maat is bij De Cromvoirtse heel eenvoudig: klanten kunnen via het webportaal dag en nacht metaal en staal op maat bestellen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan helpen onze medewerkers u met het verwerken van uw metaal op maat bestelling of aanvraag. Hierdoor is het mogelijk om uw metalen platen op maat, zoals aluminium of stalen platen, binnen korte tijd bij u thuis te hebben.Ouder Nieuws