Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Smart Manufacturing start bij de juiste machine.

Smart Manufacturing start bij de juiste machine.

Smart Manufacturing is meer dan robotisering of een volledig industrie 4.0 geautomatiseerd proces. Het start met een machine die goed aansluit bij de huidige tijdsgeest en een kundige leverancier. Onze machines doen wat ervan verwacht wordt, de low volume high mix is een veel gebruikte term die op veel bedrijven van toepassing is, maar niet overal en zeker niet altijd. I.p.v. doorborduren op procesbeheersing daar waar een standaard machine meer brengt, is waar Carmitech van zich doet spreken. Als organisatie achter de machine zijn ter zake kundig, pro-actief en kunnen we snel handelen, tegen de beste condities. 

De klant verwacht een hoge beschikbaarheid, dat wat anders is dan hoge productiviteit. Goede machines leveren die passen bij een proces én een goede service bieden is wat Carmitech nastreeft, altijd… !

 

Carmitech is importeur en verdeler van machines.
Ons assortiment bestaat uit plaat- en buislasers Van Penta Laser, kantbanken, NC-tapmachines en Impersmachines van CoastOne, die we direct aan plaatbewerkers in Nederland en België verkopen.
De Slogan “Where Quality Meets Best Conditions” trekken we door van verkoop tot service.
De gedachte achter deze slogan is dat iedere plaatbewerker en constructiewerker, van de eenmanszaak in de schuur tot High-End multinational, vooral geld wil verdienen met de machines die er worden aangeschaft, Carmitech denkt mee, rekent voor en levert haar machine in full service van A tot Z!
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten en machines van Carmitech, volg onze pagina op LinkedIn , op YouTube of bezoek onze website www.carmitech.comOuder Nieuws