Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Hoffmann Group – gewoon de beste oplossingen voor complexe taken

Hoffmann Group – gewoon de beste oplossingen voor complexe taken

U wilt graag met uw gereedschap uitstekende resultaten behalen? In ons assortiment met de beste merken voor industrial work equipment hebben we gegarandeerd de juiste oplossing voor u. En dat met de grootste beschikbaarheid. Als systeempartner voor kwaliteitsgereedschap bieden we u een dienstenportfolio met de unieke combinatie van drie kernkwaliteiten:

Handelskwaliteit

Betrouwbare bevoorrading met kwaliteitsgereedschap
Met meer dan 85.000 artikelen in de catalogus en eShop en nog eens 500.000 artikelen in onze database bieden we u de meest actuele en krachtigste selectie met onze gereedschapsmerken GARANT en HOLEX en 500 toonaangevende producenten.

Economisch uiterst efficiënt dankzij maximale leverbetrouwbaarheid
Met de grootste gereedschapslogistiek van Europa en een leverbetrouwbaarheid van meer dan 99% zorgen wij voor de grootste beschikbaarheid en hoogste economische efficiëntie in uw logistiek.

Zeer grote leveringsnauwkeurigheid voor een hogere productiviteit
Elke dag verzenden wij 60.000 posities met een leveringsnauwkeurigheid van 99,9%, in Duitsland binnen 24 uur en in Europa binnen 48 uur. Dat is uniek op de markt.

Producentkwaliteit

Constante premium-kwaliteit
Al meer dan 45 jaar zijn wij succesvol op de markt met ons premium-gereedschapsmerk GARANT. Voor de productie selecteren we wereldwijd de beste productiefaciliteiten. Het assortiment bevat meer dan 40.000 gecertificeerde topgereedschapsartikelen voor alle toepassingsgebieden.

Ontwikkeling tot perfectie
In 12 eigen technologiecentra ontwikkelen wij samen met gebruikers, toonaangevende leveranciers en instituten innovatieve GARANT-producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien ontwikkelt en produceert GARANT Productions in Duitsland bedrijfsinrichtingen voor de wereldwijde distributie.

Goede industriekwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Ons kwaliteits-gereedschapsmerk HOLEX omvat circa 14.000 producten uit vrijwel alle toepassingsgebieden. De producten overtuigen onder sterke belasting met hoge stabiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Servicekwaliteit

Hooggekwalificeerde vakkennis op elk gebied
1400 adviseurs voor de gebieden verspaning, meettechniek, bedrijfsinrichtingen, PBM en e-business komen samen met u tot de beste oplossingen. Zij helpen u uw inkoop- en productieprocessen nog soepeler en efficiënter vorm te geven.

Wereldwijd actief netwerk van adviseurs
Onze adviseurs zijn voor u ter plaatse in meer dan 50 landen.Ouder Nieuws