Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Bokhoven BTM

Bokhoven BTM

Met onze kennis bieden wij, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, klantspecifieke oplossingen die voor efficiëntieverbetering zorgen en uw productiviteit helpen verhogen. Bokhoven BTM levert een uitgebreid programma verspanende gereedschappen, opspanmiddelen, meetgereedschappen en flexibele automatisering voor de metaal- en kunststofindustrie.

Zo ontwikkelt en produceert het Zwitserse familiebedrijf pL Lehmann al meer dan 40 jaar 4e- en 4e/5e-assen. Deze ervaring is terug te vinden in de producten en service. Met innovatieve CNC-ronddraaitafels en via een modulair systeem ontstaat een grote variatie aan mogelijkheden voor de grootste flexibiliteit en productiviteit bij het boren, frezen, slijpen, meten, graveren en eroderen.

Om alles uit uw machine te halen is het goed, eenvoudig en snel opspannen en omspannen van uw werkstukken van cruciaal belang. Zo levert FCS System de oplossing voor het snel opspannen van werkstukken waarbij deze in 1 opspanning op 5 vlakken volledig vrij te bewerken zijn. Op eenvoudige wijze wordt met standaardelementen een opspanning gecreëerd met een hoge stabiliteit en een nauwkeurige positionele repeteerbaarheid, waarbij het werkstuk boven de tafel van de machine uitkomt.

FCS System vereenvoudigt het opspannen van werkstukken, vermindert steltijden en maakt het mogelijk machines optimaal te benutten waardoor productietijden verkorten en de productiviteit toeneemt.

Natuurlijk wilt u uw draaibank ook optimaal benutten. Met wereldwijd meer dan 140.000 geïnstalleerde eenheden hebben de LNS stafaanvoeren hun kwaliteit en uitzonderlijke efficiëntie bewezen. LNS stafaanvoeren garanderen een maximale productiviteit in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden.Ouder Nieuws