Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Inschrijving Metaal Awards verlengd: meld snel je collega's aan

Inschrijving Metaal Awards verlengd: meld snel je collega's aan

De Nederlandse Metaal Dagen staan weer voor de deur. Tijdens de derde editie van het snelst groeiende event in de metaalindustrie worden de Jong Metaal Award en Vakvrouw Metaal Award uitgereikt. De organisatie van de beurs en trotse sponsor Randstad maken bekend dat de inschrijving voor de Metaal Awards is verlengd tot en met 8 april 2023.

“Als organisatie van De Nederlandse Metaal Dagen zien wij logischerwijs veel kansen voor de Nederlandse metaalindustrie”, vertelt Jeroen ter Steege, Event Director van de beurs. “Met deze prijzen dragen wij extra waardering uit voor het werk en de werknemers in deze sector.”

De awards worden uitgereikt in twee categorieën: de award voor Vakvrouw Metaal en de Jong Metaal Award. De eerste is speciaal bedoeld voor vrouwelijke vakspecialisten die een aanmoediging verdienen en minimaal 2 jaar actief zijn binnen de metaalsector. Dat kan als technicus, maar ook als manager of als vakspecialist.

De Jong Metaal Award is er voor aanstormend talent (max. 25 jaar) dat ondanks de prille carrière binnen de sector een opmerkelijke drive en knowhow laat zien. Ook voor deze award komen technici, managers en andere vakspecialisten in aanmerking.

Hoe nomineren?
Collega’s, werkgevers, opleiders en klanten kunnen tot en met 8 april hun jonge talent en/of vakvrouw nomineren via de website van de Nederlandse Metaal Dagen. De winnaars krijgen naast de erkenning tevens een opleidingsbudget van € 500,- cadeau.

De Nederlandse Metaal Dagen is het snelst groeiende event in de maakindustrie. Het event is er speciaal voor professionals die werken in de metaalindustrie, zij vinden er alles wat ze nodig hebben om bij te blijven in hun vak. De nieuwste ontwikkelingen en innovaties, een uitgebreid congres- en seminarprogramma, de mogelijkheid om nieuwe partnerships te sluiten en nog veel meer.Ouder Nieuws