Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - MML zet in op de verhoging van de productiesnelheid

MML zet in op de verhoging van de productiesnelheid

De inzet, motivatie en het doel van MML is de productiviteit en efficiëntie te verhogen van hen klanten in plaatbewerkingsindustrie. Door inzet van innovatieve technologieën en de automatisatie die de dagelijkse productieproces verhogen om zo de productiekosten verlagen.

Als exclusieve leverancier van lasersnijmachines van Eagle, zet MML zich in voor de verhoging van de productiesnelheid door gebruik van ’s werelds snelste fiberlasersnijmachines gecombineerd met doordachte automatisatie oplossingen. Deze oplossingen worden op maat gemaakt voor de afnemers en relaties.

MML heeft als doelstelling om, samen met Eagle, het fiber lasersnijden tot op een hoger niveau te brengen en door te blijven groeien.

Met de deelname aan de Nederlandse Metaal Dagen wil MML zoveel mogelijk ondernemers kennis laten maken met de hoogstaande technologie van Ealge en de integratie ervan in een geautomatiseerd productieproces. MML zal tijdens de Nederlandse Metaal Dagen de mogelijke integratie en de voordelen presenteren van een volledig geautomatiseerd laserproductieproces.  

De fiber lasersnijmachines van Eagle zijn uniek door de innovatieve opbouw van de machine en de uitzonderlijke prestaties die worden geleverd. Door de jarenlange fibertechnologie ervaring van Eagle, onderscheid MML zich van de concurrentie op de gebieden van snijkwaliteit en snijsnelheden maar ook in de verschillende materiaalsoorten. Dit alles wordt aangevuld met een ijzersterke service en de knowhow van MML. Op deze manier streeft MML naar de optimalisatie van het productieproces met als doel de verhoging van de productiviteit van klanten en partners.  Ouder Nieuws