Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - SPECIALIST IN SOFTWARE-OPLOSSINGEN VOOR MAAKINDUSTRIE ECI EERSTE GOUDEN PARTNER NEDERLANDSE METAALDAGEN

SPECIALIST IN SOFTWARE-OPLOSSINGEN VOOR MAAKINDUSTRIE ECI EERSTE GOUDEN PARTNER NEDERLANDSE METAALDAGEN

ECI Software Solutions, specialist in softwareoplossingen voor bedrijven binnen de maakindustrie, is de eerste ‘Gouden Partner’ van de Nederlandse Metaaldagen. Volgens Jasper de Vreugt, Director of Marketing bij ECI, zijn de Nederlandse Metaaldagen op 15, 16 en 17 september een goed platform om branchekennis in de maakindustrie te kunnen delen. “De Nederlandse Metaaldagen is een inhoudelijk kennis-event. Wij onderscheiden ons op de markt ook als kennispartner.”

ECI Software Solutions ondersteunt ambitieus ondernemerschap, innovatie en winstgevende groei in de maakindustrie. “We helpen bedrijven groeien en concurreren door inzet van branchekennis in combinatie met slimme software-oplossingen zodat ondernemen gemakkelijker wordt.”ECI Software Solutions onderscheidt zich in de markt als kennispartner. “We zijn een one-stop shop voor digitalisering, omdat we een slim ecosysteem hebben voor de maakindustrie”, aldus Jasper de Vreugt. “We hebben onze eigen ERP-oplossingen, gecombineerd met value-added business applications en een groot netwerk aan partners en leveranciers.”De oplossingen van ECI Software Solutions zijn ontstaan vanuit de dagelijkse praktijk van de maakindustrie. Al meer dan 3.000 bedrijven realiseren hun ambities met de oplossingen van ECI. Juist voor specifieke branches is het belangrijk om bedrijfsprocessen te optimaliseren met branchespecifieke software. Tijdens de Nederlandse Metaaldagen kunnen beursbezoekers bij de productspecialisten van ECI terecht om samen te kijken naar verbeteringen in hun processen en zo tot meer efficiëntie te komen. Productie, planning, klantbeheer en service worden daarbij geoptimaliseerd door de inzet van de juiste software.

 

Gratis quick scan

De Vreugt: “We zijn blij met de mogelijkheid om te presenteren in het seminarprogramma op de Nederlandse Metaaldagen. Smart Manufacturing is onze brand promise guarantee. Dat betekent voor nu meer efficiëntie, en voor straks dat je ook klaar bent voor morgen. De maakindustrie moet slimmer gaan produceren en investeren in smart manufacturing. Wij kunnen daarbij helpen. Dit is de eerste metaalgerelateerde vakbeurs in twee jaar en daar willen wij als ECI Software Solutions zeker bij zijn. We zullen dan ook groots uitpakken op de Nederlandse Metaaldagen. We bieden een white paper aan, organiseren een kennissessie in het seminarprogramma en helpen bezoekers met een gratis quick scan.”

Met de quick scan wordt duidelijk of een bedrijfsproces optimaal functioneert. “Maak op de stand van ECI (hal 6.A054) een afspraak voor een gratis quick scan: onze ervaren collega’s brengen enkele hoofdprocessen binnen uw bedrijf in kaart. Daarmee krijgt u inzicht in mogelijke knel- en verbeterpunten. Krijg antwoord op vragen als: waar in uw bedrijfsproces valt tijdwinst te behalen? Met welke productiesoftware bespaart u op de kosten? Wat is de terugverdientijd? Aan de hand van een quick scan krijgt u van ons een praktisch advies met antwoorden op deze vragen. Dat is dus een kosteloos en waardevol advies over het besparen van tijd en geld. Deze quick scan is gratis en vrijblijvend.”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Tijdens de Nederlandse Metaaldagen op 15, 16 en 17 september is ECI Software Solutions te vinden in hal 6, op stand A054.Ouder Nieuws