Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - SNELLER, SLIMMER EN BETER

SNELLER, SLIMMER EN BETER

Laskar Puntlastechniek speelt al ruim 20 jaar in op de behoefte vanuit de markt op het gebied van weerstandlassen.  Onze installaties zijn te vinden bij de hoogwaardige maakbedrijven in de metaalindustrie.

Er moet steeds sneller, beter en slimmer geproduceerd worden door onze klanten om hun afnemers tevreden te houden. De maakindustrie moet aan strengere eisen voldoen, waarbij de productiekosten onder druk staan. We zoeken met onze klant naar een maatwerk oplossing gericht op hoge betrouwbaarheid en kosten efficiëntie. Om ook in de toekomst een rol van betekenis te kunnen blijven spelen zijn wij doorlopend bezig met innovatieve ontwikkelingen die hierop aansluiten.

Hierbij kunt u denken aan verschillende meetsystemen op een puntlasmachine, projectielasmachine of stiftlasmachine voor het borgen van de juiste verbinding maar ook als controlefunctie om er zeker van te zijn dat alle lassen die op tekening staan ook gemaakt worden. Ook het doorzetten van een productietekening naar de CNC stiftlasinstallatie die vervolgens met grote nauwkeurigheid automatisch het lasproces uitvoert is hier een goed voorbeeld van.

Tijdens de Nederlandse Metaaldagen tonen wij de laatste stand van de weerstandlastechniek en komen graag in gesprek met bedrijven die verder willen op het gebied van weerstandlassen.

We zullen presenteren hoe een oude en vertrouwde techniek juist nu als een volledig gecontroleerde productiOuder Nieuws