Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - HERFSTEDITIE DE NEDERLANDSE METAAL DAGEN

HERFSTEDITIE DE NEDERLANDSE METAAL DAGEN

Vanwege de huidige Corona maatregelen heeft de organisator United Industrial Fairs B.V. besloten De Nederlandse Metaal Dagen te verplaatsen van april naar september 2021. Op deze manier kan de kwaliteit van het 3-daagse kennis evenement voor de maakindustrie beter worden gegarandeerd. Het evenement zal plaatsvinden van 15 t/m 17 september in de Brabanthallen te Den Bosch.

De beslissing om De Nederlandse Metaaldagen te verplaatsen ging niet over één nacht ijs. Event Director Jeroen ter Steege: “Omdat we een beurs willen neerzetten met de kwaliteit die men van ons verwacht, hadden we geen andere keuze dan het evenement te verplaatsen. We hebben dit in overleg gedaan met zowel exposanten als potentiële bezoekers. Ruim 92% gaf aan de voorkeur te hebben voor september”.

Het kennisevenement van de maakindustrie vindt dit jaar voor het eerst plaats onder de nieuwe naam de Nederlandse Metaal Dagen (voorheen: De Brabantse Metaaldagen). In 2019 waren meer dan 120 exposanten en ruim 3.200 bezoekers aanwezig.Ouder Nieuws