Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Initial

Initial

altijd en overal veilig aan het werk

De juiste kleding zorgt voor minder ongevallen, minder ziekteverzuim, comfortabel werken, extra productiviteit, tijdwinst en algehele gemoedsrust

Als dienstverlener wil Initial een bijdrage leveren aan de veiligheid, productiviteit en gezondheid van mensen. Ons doel? Zorgen dat medewerkers na hun dagtaak weer veilig thuiskomen. Elke sector heeft zijn eigen gevaren en risico’s. Daarom helpen we bedrijven bij het kiezen van de juiste beschermende bedrijfskleding en zorgen we voor het correcte onderhoud ervan. En dit allemaal via een professionele totaalservice die de klanten maximaal ontzorgt en de milieu-impact beperkt.

De juiste kleding voor elke taak.

Kleding is niet de enige factor in het creëren van een veilige en productieve werkomgeving, maar wel een belangrijke en vaak onderschatte factor. Om veilig te werken is het van belang dat medewerkers in de juiste kleding aan de slag gaan, zeker in de metaalsector. Initial voldoet met diverse bedrijfskledingcollecties aan de specifieke eisen van deze sector. We helpen bedrijven bij het kiezen van bedrijfskleding die bescherming biedt tegen de risico’s verbonden aan de job en de werkomgeving. Samen inventariseren we deze risico’s en adviseren de kleding die het meest geschikt is en voldoet aan wet- en regelgeving. Iedere werknemer krijgt de bescherming die hij verdient.

Correct onderhoud voor blijvende bescherming

Om de beschermende eigenschappen te behouden, is het belangrijk dat de bedrijfskleding op de juiste manier onderhouden wordt. Werknemers die hun kleding thuis wassen, beschikken meestal niet over de kennis om alle cruciale parameters voor hygiëne en veiligheid bij het wassen te kunnen respecteren. De totaalservice van Initial omvat professionele reiniging, reparatie en afwerking. Daardoor ben je zeker dat alle kleding op de correcte manier wordt behandeld en steeds zijn functionaliteit conform de geldende normen behoudt.

Yes, we care!Ouder Nieuws