Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - SafanDarley

SafanDarley

een toonaangevende Nederlandse onderneming

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot een technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft twee productievestigingen: de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 200 medewerkers.

SafanDarley staat op de Brabantse Metaaldagen met een E-Brake 35T Premium kantbank in combinatie met AutoPOL offline buigsimulatiesoftware. Tijdens de beurs laten we met softwaredemonstraties zien hoe u efficiëntieverbetering kunt bereiken door middel van de intelligente Batch & Remote-functionaliteit. Deze unieke functionaliteit maakt het mogelijk om meerdere opeenvolgende onderdelen automatisch te verwerken.

Hierdoor verlagen uw programmeerkosten aanzienlijk. Alle taken worden zonder input van de gebruiker uitgevoerd en de resultaten worden automatisch gerapporteerd. Voorspelbaar buigen met de innovatieve AutoPOL 3D offline programmeersoftware garandeert complete en betrouwbare procesbeheersing.

Naast software bieden we ook een aantal machineoplossingen die bijdragen aan de productieverbetering. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.Ouder Nieuws