Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - VERBEEK FLUID SOLUTIONS

VERBEEK FLUID SOLUTIONS

SERVICE, BETROKKENHEID EN BETROUWBAARHEID

Al sinds 1996 ligt de kracht en kennis van Verbeek Fluid Solutions in smeermiddelen, metaalbewerkingsvloeistoffen en reinigingsmiddelen. Door de jaren heen hebben wij bewezen sterk te zijn in de industrie, metaalbewerking, automotive, landbouw, aircraft en industriële schoonmaak. Ook voor uw organisatie kunnen wij met ons complete productprogramma én onze expertise waarde toevoegen. Die toegevoegde waarde uit zich daarnaast in onze service, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Deze kernwaarden zitten al sinds onze oprichting in ons DNA en zijn, samen met onze Twentse nuchterheid en onze klanten, de pijlers van ons succes.

VERBEEK FLUID SUPPORT: EEN UNIEKE VISIE OP VLOEISTOF
Bij Verbeek Fluid Solutions speelt service een belangrijke rol. Precies daarom hebben wij voor onze klanten Fluid Support opgezet. Fluid Support is een uniek serviceconcept waarmee wij ervoor zorgen dat uw vloeistoffen langer meegaan. Vloeistof is volgens ons namelijk het bloed dat door de aderen van uw machines stroomt. Onze servicemedewerkers komen daarom periodiek bij u langs om de kwaliteit van die vloeistoffen, en dus ook van uw machinepark, op peil te houden en te waarborgen. Wij verkiezen altijd geplande stilstand boven productiestilstand. Zo kunnen wij niet alleen uw voorraad controleren, bijhouden en leveren, maar ook uw machinepark inventariseren, oude vloeistoffen of verpakkingen afvoeren en vloeistof inpompen. En wat dacht u van machines en vloeistoffen reinigen, vloeistofmanagementsystemen leveren of een smeerschema maken.

ADVIES OVER UW VLOEISTOFMANAGEMENTSYSTEEM
Ook hebben wij expertise opgebouwd in het adviseren over vloeistofoptimalisatie en de inrichting van uw vloeistofmanagementsysteem. Het analyseren van uw processen is daarbij ons startpunt. Daarna worden uw productieproces, de machines, de smeermiddelen en de koelvloeistoffen geanalyseerd. Zo kunnen wij vaststellen waarin verandering van vloeistof kan leiden tot een besparing in de kosten van het gehele proces. Op basis hiervan kunnen wij u vloeistoffen leveren waarmee u in staat bent efficiënter te werken. Ons advies leidt zo tot het optimaal inzetten van vloeistoffen met kostenvermindering, meer proceszekerheid en een hogere kwaliteit als gevolg.

FLUID SUPPORT ONLINE
En onze service gaat zelfs nog verder. Om u continu inzicht te geven hebben wij Fluid Support Online ontwikkeld. Dit is een online portal die ervoor zorgt dat uw machinepark, uw vloeistoffen, uw medewerkers en het onderhoud van uw vloeistoffen met elkaar worden verbonden. Fluid Support Online werkt als digitaal archief: u kunt hier onder meer onze analyserapporten, met een daarbij behorend kwaliteitsoordeel en advisering, inzien. Ook vindt u hier een up-to-date productendatabase en maakt Fluid Support Online automatisch per machine een planning. Zo heeft u het onderhoud en de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers altijd inzichtelijk. Het onderhoud van uw machines wordt bovendien in logboeken gerapporteerd, waardoor u een historie opbouwt. En heeft een machine storing? In de storingsmodule kunt u deze storing van A tot Z volgen en ziet u precies hoe lang het heeft geduurd voordat deze is opgelost. 

Meer informatie nodig? Kom naar de Nederlandse Metaal Dagen 2023!Ouder Nieuws