Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Smart Manufacturing is een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de maakindustrie

Smart Manufacturing is een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de maakindustrie

Prima Power en Smart Manufacturing en Industrie 4.0

Smart Manufacturing en Industrie 4.0 is een nieuw tijdperk in de geschiedenis van de maakindustrie die een revolutie teweegbrengt in de industriële technologie en processen door middel van cyber-fysieke productiesystemen en big data. In navolging van de digitaliseringstrend van de vierde industriële revolutie en de focus op connectiviteit en interactie tussen machines, mensen en processen, verbetert Prima Power de operationele efficiëntie, verbindt machines met één enkel platform, maakt een naadloze productie-informatiestroom mogelijk en maximaliseert de machineprestaties.

Om onze klanten te helpen de ervaring van Smart Manufacturing – Industrie 4.0 volledig te benutten en het zakelijke potentieel van digitale productie te ontketenen, heeft Prima Power een uniek aanbod van Smart Manufacturing – Industrie 4.0-oplossingen gebouwd op drie belangrijke gebieden:

  • slimme machines en fabrieken
  • slimme software
  • slimme zorg op afstand.

 

 

Prima Power Smart Manufacturing –  Industrie 4.0

Slimme machines
  Realtime en historische parametergegevens verzameld via sensoren en camera’s.

Slimme software
  Naadloze productie-informatiestroom, connectiviteit met ERP en MES door machinegegenereerde gegevens in de cloud op te slaan.

Slimme zorg op afstand
  Machinegegevensgestuurde analyses en voorspellende onderhoudsdiensten.

 

Prima Power is de drijvende kracht achter de volgende industriële revolutie als leverancier van Smart Manufacturing – Industrie 4.0-oplossingen (sinds 1977..) voor de productie van plaatwerk die slimme industriële productie mogelijk maken. Met de allernieuwste technologie en expertise nemen we Industrie 4.0-inzichten op in onze producten om de nieuwste productie-uitdagingen op te lossen en te voldoen aan de behoeften van onze klanten.Ouder Nieuws