Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - RHTC producent en distributeur van metaalbewerkingsmachines

RHTC producent en distributeur van metaalbewerkingsmachines

RHTC is de producent en wereldwijde distributeur van de PROFI PRESS, PROFI BEND en PROFI PUNCH. Het bedrijf is opgericht in 2003 en gevestigd in het Brabantse dorp Schaijk. Voor persen, vormen, buigen, richten, ponsen en allerlei andere metaalbewerkingen bent u bij RHTC aan het juiste adres.

RHTC verkoopt hydraulische werkplaatspersen, brootspersen, portaalpersen (zowel met manueel als met gemotoriseerd verschuifbaar portaal), horizontale richtpersen, c-framepersen (in allerlei soorten en maten), vierkolomspersen, toogpersen, productiepersen, punchmachines (zowel mechanisch als hydraulisch) en profielwalsen.

Ook is RHTC gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde persen, geheel geproduceerd op aanvraag van de klant. Heeft u andere afmetingen nodig of juist een verandering in de hydraulica of elektriciteit van een standaardpers? Geen probleem! Er wordt zorgvuldig gekeken naar de wensen van de klant bij het bouwen van een volledig op maat gemaakte machine.

De gemotoriseerde, hydraulische werkplaatspersen, brootspersen en portaalpersen met manueel verschuifbaar portaal worden in Nederland geproduceerd en alle andere machines van RHTC worden in Europa gebouwd. Deze machines worden allen geheel volgens de nieuwste CE-regels gebouwd met zeer hoogwaardige componenten. Hierdoor wordt een zeer hoge kwaliteit van de producten gegarandeerd en hebben de machines een lange levensduur, wat op termijn zorgt voor een substantiële efficiëntieverbetering.

Daarnaast levert RHTC een uitgebreide handleiding over het gebruik en onderhoud van alle machines en worden veiligheidsaspecten nooit uit het oog verloren. Wereldwijd staan de machines van het merk PROFI PRESS, PROFI BEND en PROFI PUNCH dan ook in meer dan 65 landen probleemloos te draaien.

Bent u benieuwd naar de producten? We verwelkomen u graag in hal 7, stand E067. Neem ook gerust een kijkje op de website www.rhtc.nl of bezoek de social media-kanalen van RHTC voor productvideo’s en meer informatie.Ouder Nieuws