Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Innoveren is noodzakelijk om te overleven

Innoveren is noodzakelijk om te overleven

De lasindustrie staat voor diverse uitdagingen. Naast een tekort aan productiepersoneel, heeft de industrie te maken met hogere kwaliteitseisen van de klant en een volle orderportefeuille.   Haal je je kwaliteit of output niet? Of overweeg je om uitbestede productie in eigen huis te gaan uitvoeren? Elektrolas helpt je met jouw uitdaging, als het over lassen gaat. 

 

Robotisering 

Het tekort aan gespecialiseerde vakmensen vraagt om slimme oplossingen. Robotisering, door middel van robots en cobots, helpt je om met hetzelfde aantal mensen meer te produceren. Bijkomende voordelen zijn bovendien: reproduceerbaarheid, geborgde kwaliteit en een gegarandeerde output. Met onze lastechnische kennis en ervaring met automatiseren helpen wij jou van begin tot eind, van haalbaarheidstesten tot en met de eerste gelaste en goedgekeurde werkstukken. Vertel ons jouw uitdaging. 

 

Laserlassen 

Innovatie is vooruitgang. Laserlassen is in opmars, het is dan ook een ideaal lasproces om snel dik- en dunwandig materiaal te lassen zonder veel warmte in te brengen. Echter is de laserveiligheid een groot aandachtspunt. Wij demonstreren je de meest veilige handlaser lasoplossing van Nederland. Want bij Elektrolas doen we het goed of anders niet. 

 

Jouw partner 

Elektrolas is binnen de metaalindustrie de beste partner op lasgebied. We hebben alle kennis en middelen in huis om elk bedrijf waar gelast wordt verder te helpen. Wij zijn hét aanspreekpunt voor de lasafdeling binnen jouw bedrijf (engineering, productie en kwaliteit).  

 

Bezoek onze stand 7.C022 bij de Nederlandse Metaal Dagen. Samen beter, slimmer en veiliger! Ouder Nieuws