Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Robotica brengt veranderingen

Robotica brengt veranderingen

Smart Industry, Smart Manufacturing en Industry 4.0, allemaal termen waaraan iedere branche haar eigen invulling geeft. Een technologie die veranderingen teweegbrengt is robotica. Door de technologische ontwikkelingen worden robots en cobots steeds complexer en verfijnder, maar zijn ze uitermate geschikt om uw productieproces te verbeteren en optimaliseren. TFT b.v. is merkonafhankelijk en bekijkt graag samen met u de mogelijkheden van procesoptimalisatie middels de inzet van een cobot of industriële robot.

Met beheersbaar positioneren en integreren laat wij zien hoe wij omgaan met snelle ontwikkelingen binnen de maakindustrie en hoe wij zorgdragen voor slimme oplossingen. Robotica helpt u om op een innovatieve en slimme manier te produceren. U kunt o.a. sneller inspelen op veranderende productcycli en efficiënter, effectiever en productiever werken en produceren. Samen met u als opdrachtgever maken we graag de juiste keuzes, of het nu gaat om machines, mallen en tools of cobot- en robottoepassingen. U kunt ons op De Nederlandse Metaal Dagen vinden in hal 5 stand C032. 

 

TFT ontwerpt, ontwikkelt en maakt

Al sinds 1998 staat TFT b.v. (Tools For Technology) voor slimme en functionele maatwerkoplossingen op het gebied van de optimalisatie en automatisering van productieprocessen. Eigenaren Huub Gerardts en Jos van de Ven zetten samen met een team van vakspecialisten elke dag opnieuw hun kennis en expertise in om klanten te helpen met innovatieve oplossingen. Samenwerken met TFT kenmerkt zich door een transparante werkwijze waarbij de klant actief in het gehele proces wordt betrokken. Het uitgebreide dienstenpakket van TFT omvat engineering, fabricage, montage en service en onderhoud. De productlijn is heel veelzijdig en varieert van las- en opspanmallen tot volautomatische machines.

Maar ook robot- en cobottoepassingen en onderdelen en spare parts zijn een onderdeel van het dienstenpakket TFT werkt voor uiteenlopende klanten in o.a. de automotive, consumentenmarkt en luchtvaartindustrie. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie kenmerken onze aanpak. Met slimme en functionele oplossingen willen we onze klanten concreet verder helpen met een goed product.Ouder Nieuws