Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Petroline metaalbewerkingsvloeistoffen en randapparatuur

Petroline metaalbewerkingsvloeistoffen en randapparatuur

Petroline presenteert twee noviteiten op de Brabantse metaaldagen (op stand A113) die voor productie- en efficiëntieverbetering kunnen zorgen in uw bedrijf.

Petroline presenteert twee noviteiten op de Brabantse metaaldagen (op stand A113) die voor productie- en efficiëntieverbetering kunnen zorgen in uw bedrijf.

A) Emulsieanalyse-toestel in mobiele uitvoering

De nieuwe PetroFill Coolant Analyser PCA is een verrijdbaar koelemulsieanalyse-toestel, dat binnen enkele minuten actuele informatie geeft over de status van de vloeistof. Het toestel is zelfaanzuigend en heeft na elke meting een automatische reinigingscyclus. Met dit nieuwe PCA-toestel kan eenvoudig elke machinetank binnen een werkplaats worden gecontroleerd en kunnen de eigenschappen van de emulsie langer behouden blijven. Het nieuwe PCA-toestel is voorzien van alle benodigde toebehoren en een verrijdbaar onderstel. De gemeten refraktometerwaarden en pH kunnen via internet worden vastgelegd en geraadpleegd.

Koppeling met het automatische emulsiedoseersysteem PetroFill maakt mogelijk dat afwijkingen die in de machinetank ontstaan door uitsleepverlies of verdamping worden gedetecteerd en automatisch worden gecorrigeerd.

B) Exomist: nieuwe nevelzuigers voor verspaningsmachines

Onze nieuwste oplossing voor olie- en emulsienevel van verspaningsmachines: Exomist-afzuigers die gemakkelijk kunnen worden geplaatst. Door slimme opbouw is een groot filteroppervlak beschikbaar waardoor schone lucht langdurig gewaarborgd is. De Exomist-toestellen zijn ook zonder HEPA-filter inzetbaar, waardoor de onderhoudskosten laag zijn. Gebruik van energiezuinige motoren reduceert het stroomverbruik. Exomist-nevelafzuigers bieden oplossingen voor kleine tot middelgrote machines met debieten van 350 m3/h tot 2000 m3/h. Tijdens de beurs verlenen wij 10% korting op Exomist!Naar het Exposantenieuws Overzicht….Ouder Nieuws