Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Inschrijving Vakvrouw Metaal Award en Jong Metaal Award geopend

Inschrijving Vakvrouw Metaal Award en Jong Metaal Award geopend

De Nederlandse Metaal Dagen biedt podium aan getalenteerde vakgenoten

Van 19 tot en met 21 april 2023 vindt de derde editie van De Nederlandse Metaal Dagen plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit unieke event voor professionals uit de metaalindustrie worden ook de Metaal Awards uitgereikt aan de beste jonge vakgenoot en de meest getalenteerde vakvrouw die zich in 2022 hebben gemanifesteerd.

 

De Metaal Awards zijn een initiatief van De Nederlandse Metaal Dagen en zullen tijdens de eerste beursdag, op 19 april 2023, worden uitgereikt aan de winnaars. De jury bestaat uit Eric Weustink - hoofdredacteur van ‘MetaalNieuws’ -, Marianne van Loenhout - beleidsmedewerker van de Koninklijke Metaalunie - en Jeroen ter Steege - Event Director van de Metaal Dagen. Met hun brede kennis binnen de metaalindustrie worden de winnaars zorgvuldig uitgekozen.


Erkenning in de Nederlandse metaalindustrie

“Als organisatie van De Nederlandse Metaal Dagen zien wij logischerwijs veel kansen voor de Nederlandse metaalindustrie en dragen wij met deze prijzen extra waardering uit voor het werk en de werknemers in deze sector” vertelt Jeroen ter Steege, Event Director van de beurs. “Collega’s, werkgevers, opleiders en klanten kunnen nu hun jonge talent en/of vakvrouw nomineren via de website van de Nederlandse Metaal Dagen.”

 

De Vakvrouw Metaal Award is bestemd voor de getalenteerde vrouwelijke vakspecialist die haar sporen heeft verdiend in de metaalsector. De Jong Metaal Award wordt uitgereikt aan hét aanstormende talent onder de 25 jaar binnen de sector. Ondanks de prille carrière laat hij of zij, met een opmerkelijke drive, knowhow van de industrie zien. In 2021 won Nikki van der Zouw van ZME Fijnmechanisch Atelier de Vakvrouw Metaal Award. Robin Segers van Stinis ging naar huis met de Jong Metaal Award. 

Wint jouw collega de ‘Vakvrouw Metaal Award’ of ‘Jong Metaal Award 2023’?
Organisaties met een collega die niet mag ontbreken in dit lijstje hebben nog tot begin april de tijd om een talent of vakvrouw aan te dragen voor de Metaal Awards via www.denederlandsemetaaldagen.nl. Begin april worden de genomineerden bekendgemaakt.

De Nederlandse Metaal Dagen bezoeken
De derde editie van De Nederlandse Metaal Dagen opent de deuren van woensdag 19 t/m vrijdag 21 april, van 10 tot 17 uur, en de entree is volledig gratis. Geïnteresseerden vragen eenvoudig een toegangskaart aan via de website.Ouder Nieuws