Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Analis Metrology Solutions

Analis Metrology Solutions

When you expect more

Analis is distributeur en producent van apparatuur en totaalinrichting voor laboratoria en meetkamers. Als partner hebben wij oplossingen voor o.a. research, life sciences, biotechnologie, in-vitrodiagnostiek en industriële kwaliteitscontrole. Onze passie is meedenken met onze klanten voor de beste oplossingen.

We zijn een Nederlands bedrijf met een hoofdvestiging in België. Analis profileert zich door zijn jarenlange samenwerking met talrijke leveranciers van kwaliteitsmerken binnen het vakgebied metrologie, zoals Taylor Hobson, ViciVision, Metrios, Helios Preisser, LK Metrology, Vision Engineering, Bowers, LMW en Mytri.  

Ervaring en continuïteit

Bij ons vindt u ruim 90 jaar expertise en zeer gespecialiseerde kennis en kunde, die garant staan voor maatwerk en een hoog serviceniveau.

Alles in één hand

Wij zijn vertrouwd met alle aspecten binnen de metrologie.
Wij denken in oplossingen voor de gehele keten: van vraag, installatie en training tot aan de oplevering en zorgeloos functionerende systemen; inclusief onderhoud en calibratie.

Kwaliteit

Analis is trots dat zijn kwaliteitssysteem voldoet aan alle eisen. Zo is Analis in het bezit van o.a. de  ISO 9001:2008- en ISO 13485-certificaten, met als scope productontwikkeling, productie, distributie en technische support.

Expertise

Onze mensen zijn experts in hun vak. Ze halen voldoening uit de samenwerking met u, om een optimale oplossing te realiseren met behulp van onze producten, procesoptimalisatie, de

juiste technologie, en technische, applicatie- en installatiesupport. Ouder Nieuws