Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Bedrijf lanceert 's werelds eerste Sproeibeits Mengpomp

Bedrijf lanceert 's werelds eerste Sproeibeits Mengpomp

Het behouden van de kwaliteit van sproeibeits, een chemisch proces dat wordt toegepast op grote oppervlakken roestvast staal, kan een tijdrovende en arbeidsintensieve taak zijn. De oplossing voor dit probleem is de werelds eerste sproeibeits mengpomp door Core Industrial. Een volautomatische pomp die de sproeibeits mengt tijdens het vernevelen. Dit garandeert een constante kwaliteit en elimineert de noodzaak van het handmatig schudden, wat resulteert in een gelijkmatig en onberispelijke uitstraling op het roestvrijstalen oppervlak.

 

Wat is een sproeibeits mengpomp?

Een sproeibeits mengpomp is een ongekende uitvinding vanuit Core Industrial. Het is een apparaat dat gemakkelijk op een vat met sproeibeits wordt bevestigd. Dit apparaat pompt als het ware de sproeibeits door het vat heen. Dit constant, gelijkmatige circuit zorgt voor een egaal mengsel. En een egaal mengsel, zorgt voor een egaal uiterlijk.

 

De multifunctionele pomp kan ook worden gebruikt om andere vloeistoffen te verpompen, zoals een ontvetter, vlakkenbeits of passiveermiddel. Deze sproeibeits pomp bespaart veel tijd en moeite en garandeert een uitzonderlijk resultaat.

 

Traditioneel vs. geautomatiseerd

Het verschil tussen met of zonder mengpomp sproeibeitsen is aanzienlijk. Sproeibeits wordt normaal gesproken geleverd in vaten, die gedurende drie minuten moeten worden geschud om een goed resultaat te garanderen. Dit is erg arbeidsintensief. Met de mengpomp voor het sproeibeitsen kan het mengen en vernevelen gelijktijdig plaatsvinden, waardoor tijd en energie wordt bespaard.

 

Waarom je sproeibeits moet mengen

Het is cruciaal om suspensies goed en adequaat te schudden om een gelijkwaardig mengsel voor elke dosering te verkrijgen, omdat de vaste deeltjes naar de bodem zakken. Daarom wordt een volautomatische mengpomp voor sproeibeits aanbevolen omdat deze te allen tijde een identieke menging garandeert, wat resulteert in het meest gelijkmatige resultaat.

 

Geen giftige vloeistoffen

Naast een volautomatische sproeibeits mengpomp is Core Industrial ook koploper met hun non-toxic vloeistoffen, genaamd New Generation Pickling. De vloeistoffen bestaan uit beitspasta, sproeibeits, badbeits en passiveermiddel. Met de vaten en beitspomp van Core Industrial is tegenwoordig de de handeling van het (sproei)beitsen niet alleen geautomatiseerder en makkelijker, maar ook een vooruitgang voor de gezondheid het bedrijfsmilieu.
Ouder Nieuws