Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - AESC maakt automatiseren eenvoudiger!

AESC maakt automatiseren eenvoudiger!

Nu de trend van Smart Manufacturing doorzet is er een enorme behoeft van procesoptimalisatie en automatisering op softwaregebied. Machines worden steeds slimmer en kunnen steeds beter worden aangesloten op het Smart Network van de organisatie. Daarbij zien wij dat in een vroeg stadium van een opdracht in de plaatbewerking nog veel te automatiseren valt. Het lijkt erop dat door de pandemie mensen kritischer zijn gaan kijken naar het optimaliseren van de huidige processen. Zo hebben wij de laatste maanden bij veel grote plaatverwerkers hun processen mogen optimaliseren. De meeste optimalisaties vonden plaats op calculatie en werkvoorbereidingsgebied. 3D STEP-files zijn tegenwoordig steeds meer de norm op het gebied van bestandsuitwisseling. Dit maakt het mogelijk om met de juiste software snel te kunnen calculeren. Wij spelen hierop in door slimme calculatie en werkvoorbereidingssoftware aan te bieden, zowel offline als online in de vorm van een online portaal. Het online portaal Oroox is het nieuwste online offreer systeem op de markt en hiermee verwachten wij hoge ogen te gaan gooien op de Nederlandse Metaaldagen.

AESC is in 2007 opgericht vanuit de overtuiging dat veel software oplossingen binnen de maakindustrie te ingewikkeld, moeilijk en duur zijn voor het doel dat men ermee wilt bereiken. Zowel MKB als multinationals worden geholpen met het verbeteren en aanscherpen van de werkwijze. Dit doen wij aan de hand van passende software oplossingen tegen relatief kleine investeringen.

Als totaalleverancier voor de maakindustrie blijven we onszelf en ons softwarepakket continu door ontwikkelen binnen iedere facet van de maakindustrie. CAD, CAM, ERP, PDM en FEM; niets is ons vreemd.

Wij geven advies, support, trainingen en bieden ook consultancy aan. De trainingen zijn altijd op maat, desgewenst op locatie. Dat is de beste manier om vervolgens doeltreffend met de betreffende software aan de slag te gaan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • De inhoud van de training wordt samen met u bepaald!
  • Uw modellen en casussen dienen als basis voor een training.
  • Trainingen zijn per bedrijf en niet in groepsverband samen met andere bedrijven.

Door middel van makkelijke software en training op maat proberen wij een omslag te maken binnen het aanbod van software voor de maakindustrie. Welcome to our world…Ouder Nieuws