Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - CNC Gear - Oplossingen voor de plaatverwerkende industrie

CNC Gear - Oplossingen voor de plaatverwerkende industrie

In een snel veranderende wereld speelt smart manufacturing een belangrijke rol. De klant wordt steeds veeleisender: snellere levertijden, lagere kosten en speciale wensen in het ontwerp van producten zijn meer regel dan uitzondering. De nieuwste productietechnologieën inzetten om producten, machines en mensen slim aan elkaar te koppelen is daarom een belangrijk aspect voor de Nederlandse maakindustrie om, ook wereldwijd, een belangrijke speler te blijven.


Oplossingen voor de plaatverwerkende industrie


CNC Gear

Met ons aan uw zijde, kunnen we het pad bewandelen naar een Smart Factory en wij houden hierbij altijd onze missie en visie in gedachte.


Missie

CNC Gear voorziet metaalverwerkende bedrijven in de Benelux en de westelijke deelstaten van Duitsland van kwalitatief hoogstaande CAD/CAM systemen, met de daarbij behorende professionele support en advies, tegen een betaalbare prijs.


Visie

CNC Gear is onderscheidend door een compleet CAD/CAM systeem te leveren voor metaalbewerking machines dat zonder maatwerk reeds voldoet in alle basisbehoeften en die continuïteit van de klant waarborgt. Softwarekosten, waaronder consultancy, maatwerk, onderhoud en training worden daardoor tot een minimum beperkt.


Wilt u ook uw bedrijf digitaal transformeren? Weet u niet hoe het verder moet? We helpen u graag!


Laat u inspireren door de mogelijkheden die u heeft om uw bedrijf te ontwikkelen: 


Wij zijn trots op onze status als “Premium Reseller” van Lantek en kunnen u samen met Lantek het best mogelijke advies, het breedste softwareportfolio en het beste team van experts bieden, waardoor we voorbereid zijn op elk scenario bij de programmering van bewerkingsmachines in de plaatbewerking en staalbouw.


Onderstaand een kleine selectie van onze producten:


Lantek Expert

Het LANTEK EXPERT CUT CAD/CAM softwaresysteem is speciaal ontworpen voor de programmering van alle soorten snijmachines.


Wij verzorgen de aansturing van uw laser-, plasma-, autogeen-, en waterjet- machines, ook als deze zijn uitgerust met meerdere koppen en/of "bevelcutting" opties. Deze module van wereldklasse is de eerste keuze van vele gerenommeerde machineleveranciers die de Lantek CAD/CAM software standaard met hun snijmachines meeleveren.


Het LANTEK EXPERT PUNCH CAD/CAM softwaresysteem is ontworpen voor de programmering van ponsmachines. De doortastende functies maken het programmeren van machines met vele gereedschappen, klepfuncties, belaad- en ontlaadsystemen zeer eenvoudig.


Het ponsen van metaal is nog altijd een veelgebruikte techniek en wij kunnen u de passende CAD/CAM systemen leveren. CNC Gear levert het Lantek cad cam programma voor elke ponsmachine op de huidige markt en maakt het programmeren van ponsnibbelen tot een vloeiend proces.


Lantek flex3D

LANTEK FLEX3D TUBES CAD/CAM is hét systeem voor buislaser machines. Lantek FLEX3D TUBES biedt de gebruiker de mogelijkheid om zelf buisontwerpen te maken of om 3D-bestanden in te lezen vanuit alle bekende Cad/systemen, zoals SolidWorks®, SolidEdge® of Inventor®. Met de handige nestfuncties kunnen de orders snel en efficiënt genest worden.


Door ruime ervaring met diverse merken buislasermachines kan CNC Gear de programmering van uw buislaser optimaal verzorgen met handige oplossingen voor alle opties op uw machine inclusief belading en ontlading. Het proces van het lasersnijden van buis wordt hierdoor sterk vereenvoudigd. U hoeft u daarom niet meer te concentreren op programmeren maar op datgene waar u mee bezig wilt zijn namelijk buislaseren.


Lantek manager

LANTEK MANAGER is een softwaresysteem speciaal ontworpen om uw productie te overzien en daar waar mogelijk meer LEAN te produceren door een goede planning en door productieorders te combineren voor optimaal materiaalverbruik.


De overzichtelijke menu's en uitgebreide mogelijkheden om rapportages op te stellen maakt het voor ons mogelijk het systeem volledig naar uw hand te zetten. Het systeem kan zowel gekoppeld aan uw ERP-systeem werken of separaat functioneren.


Lantek wos

LANTEK WOS is ontworpen voor de integratie van de machinebesturing met het Lantek Expert CAD/CAM-programmeersysteem en het productiebeheersysteem Lantek Manager.


De productiemanager kan met LANTEK MANAGER aangeven wanneer welke machine welke taak moet uitvoeren en real/time de productiestatus inzien door de terugkoppeling van het WOS systeem op de machinebesturing naar de LANTEK MANAGER.


Bekende machineleveranciers zoals Kaltenbach en Trumpf kiezen voor de stabiliteit van de LANTEK producten om de data-uitwisseling tussen werkvoorbereiding en werkplaats te verzorgen.
Ouder Nieuws