Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Digitale transformatie voor de maakindustrie

Digitale transformatie voor de maakindustrie

In een snel veranderende wereld speelt smart manufacturing een belangrijke rol. De klant wordt steeds veeleisender: snellere levertijden, lagere kosten en speciale wensen in het ontwerp van producten zijn meer regel dan uitzondering. De nieuwste productietechnologieën inzetten om producten, machines en mensen slim aan elkaar te koppelen is daarom een belangrijk aspect voor de Nederlandse maakindustrie om, ook wereldwijd, een belangrijke speler te blijven.
 

Oplossingen voor de plaatverwerkende industrie

Met ons aan uw zijde, kunnen we het pad bewandelen naar een Smart Factory en wij houden hierbij altijd onze missie en visie in gedachte.
 
Missie
CNC Gear voorziet metaalverwerkende bedrijven in de Benelux en de westelijke deelstaten van Duitsland van kwalitatief hoogstaande CAD/CAM systemen, met de daarbij behorende professionele support en advies, tegen een betaalbare prijs.
 
Visie
CNC Gear is onderscheidend door een compleet CAD/CAM systeem te leveren voor metaalbewerking machines dat zonder maatwerk reeds voldoet in alle basisbehoeften en die continuïteit van de klant waarborgt. Softwarekosten, waaronder consultancy, maatwerk, onderhoud en training worden daardoor tot een minimum beperkt. 

Wilt u ook uw bedrijf digitaal transformeren? Weet u niet hoe het verder moet? We helpen u graag! 

Laat u inspireren door de mogelijkheden die u heeft om uw bedrijf te ontwikkelen: 
Wij zijn trots op onze status als “Premium Reseller” van Lantek en kunnen u samen met Lantek het best mogelijke advies, het breedste softwareportfolio en het beste team van experts bieden, waardoor we voorbereid zijn op elk scenario bij de programmering van bewerkingsmachines in de plaatbewerking en staalbouw.
We nodigen je graag uit om meer te weten te komen tijdens de Nederlandse Metaal Dagen 2023. Ouder Nieuws