Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Herstel van de Nederlandse Maakindustrie

Herstel van de Nederlandse Maakindustrie

Geholpen door de Coronacrisis van 20/21 en de huidige energiecrisis zijn we ons er steeds meer van bewust geworden dat alle maakindustrie naar het buitenland verplaatsen niet de goede en ook geen duurzame weg is. Steeds meer bedrijven besluiten dan ook de productie weer terug te halen naar Nederland, maar lopen daarbij tegen de hoge arbeidskosten en schaarste op de arbeidsmarkt aan. 

 

Met de innovaties van Valk Welding helpen we deze bedrijven hun processen te automatiseren en bewijzen we dat er nog altijd volop plaats is voor de maakindustrie in Nederland. Wij zijn overtuigd dat de maakindustrie een plek verdient in Nederland en bijdraagt aan de diversiteit op de arbeidsmarkt. Daarom blijven we als Nederlands familiebedrijf zoeken naar nieuwe oplossingen voor de uitdagingen die dit proces met zich meebrengt. 

 

Bij Valk Welding verplichten we onszelf altijd te gaan voor de beste oplossing voor de klant en niet automatisch te kiezen voor de makkelijke weg of de route van het beste verdienmodel. Door onze ontwikkelingen op het gebied van eenvoudig programmeren worden we voor steeds meer partijen interessant. 


We vertellen je graag meet tijdens de Nederlandse Metaal Dagen 2023Ouder Nieuws