Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Een werkweek van 168!

Een werkweek van 168!

128 uur per week. Dat zijn het gemiddeld aantal uren waarin een fulltime CNC-operator niét aan de machine staat. De tijd die uw CNC-operator wél aanwezig is wordt voor een gedeelte gevuld met repeterend werk. Werk waar uw CNC-operator eigenlijk te hoog voor is opgeleid. Herkenbare situatie?

Samen met haar klanten gaat BMO Automation de uitdaging aan om de steltijden tot nul te krijgen en seriegrootte 1 te automatiseren. Centraal hierin staat de ontwikkeling en productie van gebruiksvriendelijke robotsystemen, aangevuld met een breed scala gerelateerde producten en diensten. BMO Automation maakt Smart Manufacturing beschikbaar voor iedereen. Voor iedere bedrijfsgrootte en automatiseringswens is er een flexibele oplossing. BMO verdiept zich in de bedrijfsprocessen, luistert naar klantwensen en geeft op basis van kennis en ervaring een eerlijk advies op maat. Daarmee realiseren klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en een hogere output.

Hoeveel spindeluren heeft u deze week ingepland? En hoe flexibel gaat u om met verrassingen? Ga vrijblijvend het gesprek aan met de specialisten van BMO Automation in hal 5. 

 

IRIDIUM serie: Laagdrempelige CNC Automatisering

Met trots presenteert BMO Automation op de Nederlandse Metaaldagen de IRIDIUM serie. Hiermee breidt het haar product portfolio verder uit met een compacte alleskunner voor draai- en freesmachines. De IRIDIUM is de meest laagdrempelige automatisering in de markt. U profiteert van de voordelen van een Single Batch Automatisering met een minimale investering. Bovendien kan uw team zo gemakkelijk wennen aan de procesverbeteringen die de automatisering teweeg brengt. Dankzij de modulaire opzet van de IRIDIUM Serie behoudt uw investering waarde. Op een later moment kunt u namelijk het rendement van uw investering verder vergroten met een eenvoudige upgrade naar Multi Batch. Het rendement kan zelfs verdubbeld worden door een tweede CNC machine aan één IRIDIUM Sideloader te koppelen. 

Bekijk ook de launchvideo van de IRIDIUM serie op www.bmoautomation.nl/iridium.

 

Partner in CNC Automation

Naast advies, technische service en trainingen ontwikkelt BMO Automation continue nieuwe innovaties die erop zijn gericht om de steltijden tot nul te krijgen en seriegrootte 1 te automatiseren. Dat gaat nog veel verder dan gebruiksvriendelijke robotsystemen. Een populaire innovatie is bijvoorbeeld de Automatisch Instellende Grijper die zich steeds aanpast aan de maat van uw product. Hierdoor hoeven grijpervingers niet meer handmatig te worden gewisseld. Een onmisbaar stuk gereedschap om seriegrootte 1 te automatiseren. Sinds 2008 loopt BMO Automation voorop in de ontwikkeling van de CNC automatiseringsbranche. Benieuwd wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ga het gesprek aan in hal 5 of kijk op www.bmoautomation.nl.

 Ouder Nieuws