Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - De opmars van geautomatiseerde fabrieken

De opmars van geautomatiseerde fabrieken

Sinds het begin van de Covid pandemie, de energiecrisis, de onzekere globale economische vooruitzichten en de nood naar meer duurzame oplossingen zien we de vraag vanuit de maakindustrie naar meer automatisering, robotica en de zogenaamde slimme fabrieken met de implementatie van vele geautomatiseerde en volledig onbemande processen alleen maar toenemen.

FANUC is niet alleen leverancier van producten en oplossingen voor fabrieksautomatisering, ruim 3 decennia lang zijn onze eigen fabrieken geautomatiseerd en gerobotiseerd; onze robots worden door eigen robots geproduceerd! Vandaag is onze productie zo goed als volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd, ondersteund door de analyse van machinegegevens om onze productieprocessen nog verder te optimaliseren.

Onze eigen ervaringen delen we dan ook graag met onze klanten. Onze IIoT-producten zorgen er immers voor dat bedrijven, ongeacht hun omvang, dankzij geavanceerde analyses slimmere en snellere beslissingen kunnen nemen. Dankzij onze IIoT-producten verhoog je je productie-efficiëntie, verbeter je je productiekwaliteit, -prestaties, uptime en OEE.

We beantwoorden met plezier al je vragen op de Nederlandse Metaal Dagen 2023. Ouder Nieuws