Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - TUWI met volledig autonome robotcel naar De Nederlandse Metaal Dagen

TUWI met volledig autonome robotcel naar De Nederlandse Metaal Dagen


TUWI is op 19, 20 en 21 april te vinden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens De Nederlandse Metaal Dagen (DNMD) staat het bedrijf in hal 7 om bezoekers te informeren, enthousiasmeren en adviseren rondom het thema Smart Manufacturing. Adviseurs van TUWI zijn iedere dag van de beurs aanwezig om vragen te beantwoorden en de innovatieve robotcel van Euromac te demonstreren. 


“Wij zullen u de volledig autonome Euromac FX Bend Cell laten zien”, vertelt Menne Engelfriet, accountmanager bij TUWI. “Deze buigcel is een complete oplossing om de kwaliteit en productietijden te optimaliseren. Dankzij deze innovatieve ontwikkeling die naadloos aansluit op de marktontwikkelingen kan nauwkeurig, snel en zonder veel personeel worden geproduceerd en dat tegen een lage kostprijs.” De buigcel van Euromac heeft een onbeperkte autonomie en kan daarom 24/7 onbemand kanten. 
Het thema van De Nederlandse Metaal Dagen 2023 is ‘smart manufacturing’, daar speelt TUWI op in door de Euromac FX Bend Cell te demonstreren. Deze volledig automatische robotcel staat garant voor procesoptimalisatie en productieverbetering. Met de robotcel blijft geen buigprobleem onopgelost. Een goede aanvulling dus tijdens de beurs over Smart Manufacturing. De Euromac FX Bend Cell is een totaaloplossing om het kantproces te automatiseren en te optimaliseren. TUWI laat graag zien hoe dat werkt en beantwoord vragen over onder meer deze machine tijdens De Nederlandse Metaal Dagen.
Smart Manufacturing speelt bij TUWI een grote en belangrijke rol. “Voor ons is Smart Manufacturing het continu zoeken naar mogelijkheden om (productie)processen te verbeteren”, aldus Engelfriet. “Dat doen we door vernieuwende technieken te implementeren.” TUWI werkt samen met een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers, waardoor zij een totaaloplossing in diverse processen kunnen leveren. 

 

Samen met de klanten is TUWI op zoek naar de toekomst van de Nederlandse maakindustrie. Dat willen zij tijdens De Nederlandse Metaal Dagen graag laten zien. Zoek TUWI daarom op 19, 20 en 21 april op in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Zij zijn te vinden in hal 7 stand 145.Ouder Nieuws