Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Kwaliteitsmachines voor Slimme Productie

Kwaliteitsmachines voor Slimme Productie

Carmitech is importeur en verdeler van machines voor België én Nederland. Ons assortiment bestaat uit plaatlasersnijmachines van Penta Laser, electrische kantbanken, NC-tapmachines en Impersmachines van CoastOne, en borstelmachines van EMC om slakken te verwijderen van plasmagesneden delen. De Slogan "Where Quality Meets Best Conditions" trekken we door van verkoop tot service. De gedachte achter deze slogan is dat iedere plaatbewerker en constructiewerker, van de eenmanszaak in de schuur tot High-End multinational, vooral geld wil verdienen met de machines die er worden aangeschaft, Carmitech denkt mee, rekent voor en levert haar machine in full service van A tot Z!


Smart manufacturing is wat ons betreft niet persé een robot of een volledig geautomatiseerd proces. Carmitech is importeur en dealer van unieke machines die perfect aansluiten bij de huidige tijdsgeest. Laag stroomverbruik en hoog gebruikersgemak. Onze machines doen wat ervan verwacht wordt, de low volume high mix is een veel gebruikte term die op veel bedrijven van toepassing is, maar niet overal en zeker niet altijd. Ipv doorborduren op procesbeheersing daar waar een standaard machine meer brengt, is waar Carmitech zich op richt. Als organisatie achter de machine zijn we ter zake kundig, pro-actief en kunnen we snel handelen, tegen interessante condities. 

De klant verwacht een hoge beschikbaarheid, dat wat anders is dan hoge productiviteit. Goede machines leveren die passen bij een proces én een goede service bieden is wat Carmitech nastreeft, altijd…!


Bezoek voor meer informatie de Nederlandse Metaal Dagen 2023.Ouder Nieuws