Nieuws


De Nederlandse Metaal Dagen - Limas pakt uit tijdens de Nederlandse Metaaldagen

Limas pakt uit tijdens de Nederlandse Metaaldagen

Limas pakt tijdens de Nederlandse Metaaldagen 2021 uit met onder andere een
geautomatiseerde 5-asser bewerkingscenter en een draaiautomaat van Spinner. Doordat de automatisering van deze machines geheel door spinner zelf is ontwikkeld heeft de klant maar met één partij te maken voor vragen en/ of ondersteuning. Dit maakt de stap naar Smart Manufacturing voor de klant makkelijker en overzichtelijker.

Verder zal op de stand van Limas EzSet voorinstel-apparaten, voor het instellen van gereedschappen, te zien zijn en de software van UT-Tec voor procesbewaking (crash- en overbelastingbewaking, gereedschapsslijtage, breukbewaking en procesmonitoring).

Alles op de stand van Limas staat duidelijk in het teken van Smart Manufacturing. Het thema van de Nederlandse Metaaldagen past perfect binnen het streven van Limas. Niet alleen het leveren van de machine maar ook de automatisering, gereedschapsinstelling en beheer, procesbewaking door middel van intelligentie software en sensoren in de machines. Limas levert niet alleen de machine maar een totaalproces.

Door het bewaken van het proces, spindelbewaking en het monitoren van de productiviteit buiten de machines verhoogt Limas de beschikbaarheid en de productiviteit van de machines.

Door bewaking van de standtijd van de gereedschappen wordt het proces betrouwbaarder en blijft de kwaliteit langer constant.  

Limas biedt een totaaloplossing voor het vraagstuk van de klant en dat presenteert Limas uitgebreid tijdens de Nederlandse Metaaldagen. Al dan niet in een ontspannen gesprek op de stand of vrijblijvend, op een later tijdstip, bij de klant op locatie. Tijdens de Nederlandse Metaaldagen kun je bij Limas in een prettige sfeer in gesprek over de Smart Manufacturing in de Maakindustrie.

Historie

Vanaf de oprichting in 2002 tot de dag van vandaag is Limas gericht op het importeren van kwalitatief hoogwaardige machines van Duits fabricaat.

De merken die Limas voert zijn DMT-Kern GmbH, Matec GmbH, Montforts Werkzeugmaschinen GmbH, SHW Werkzeugmaschinen GmbH en Spinner Werkzeugmaschinenfabrik GmbH.

Limas staat voor kwaliteit en persoonlijk advies. Met de juiste machines biedt Limas, inclusief toebehoren, een totaaloplossing voor uw proces. Voor aftersales service staat een team van goed geschoolde monteurs ter beschikking.

Op financieel gebied kan Limas direct een voorstel doen voor het leasen van uw nieuwe of gebruikte machines.

Met een enthousiast team van elf mensen, waaronder een eigen service binnendienst en eigen monteurs, heeft Limas korte directe lijnen met haar klanten én haar leveranciers. Hierdoor reageert Limas snel en adequaat.

Bezoek Limas tijdens de Nederlandse Metaaldagen van 15 t/ m 17 september 2021. Registreren kan via onze website.Ouder Nieuws